Oficialu: E. Cavani papildė PSG klubą

  • Teksto dydis:

Antradienį Paryžiaus „Saint-Germain“ komandos surengtoje spaudos konferencijoje buvo oficialiai pristatytas naujasis pirkinys. Juo tapo Italijos „Napoli“ klubo puolėjas Edinsonas Cavani, kuris ilgą laiką buvo siejamas su Anglijos ir Ispanijos ekipomis.

Remiantis spaudos pranešimais, ambicingasis prancūzų klubas italų pusei už futbolininką paklojo įspūdingą 60 milijonų eurų išpirką. Jei artimiausiais metais Paryžiaus ekipa demonstruos sėkmingą žaidimą, į italų sąskaitą turėtų būti pervesta dar trys milijonai eurų.

Su naujuoju klubu Urugvajaus rinktinės narys pasirašė ilgalaikį penkerių metų trukmės kontraktą, kurio smulkesnės detalės neatskleidžiamos.

Tai, kad puolėjas turėtų apsivilkti PSG komandos marškinėlius, buvo kalbama pirmadienį. Apie tai buvo užsiminęs ir pats „Napoli“ klubo prezidentas Aurelio De Laurentiisas, kuris stebėjosi „Saint-Germain“ savininkų noru už futbolininką pakloti tokią milžinišką išpirką.

„Edinsono atvykimas demonstruoja mūsų klubo sugebėjimą pritraukti geriausius pasaulio futbolininkus. Žaidėjui patiko mūsų užmojai ir jis mielai prisijungė prie komandos. Džiaugiamės, kad savo gerbėjus galime nudžiuginti tokiu puikiu pirkiniu“, - sakė PSG prezidentas Nasseras Al Khelaifi.

„Džiaugiuosi, galėdamas pasakyti, kad su Edinsonu sutarėme dėl penkerių metų sutarties. Tikrai nebuvo lengva. Visi jo norėjo, bet jis pasirinko PSG ir dėl to aš esu labai laimingas“, - tikino prezidentas.

„Esu laimingas, galėdamas būti šio projekto dalimi. Noriu visiems padėkoti, kurie dalyvavo šiame perėjime: savo agentams, direktoriui Leonardo, visiems, kad leido šiam perėjimui sėkmingai įvykti“, - kalbėjo E.Cavani.

„Atvykstu su dideliu pasitikėjimu ir su dideliu noru žaisti. Tai labai motyvuotas ir ambicingas projektas. Esu žaidėjas, kuris visada trokšta laimėti. Tai vienas stipriausių klubų pasaulyje“, - teigė urugvajietis.

Praėjusį sezoną futbolininkas, vilkėdamas „Napoli“ komandos marškinėlius, sužaidė 43 rungtynes ir įmušė 38 įvarčius. Dar trys įvarčiai įmušti birželio mėnesį Brazilijoje vykusioje FIFA Konfederacijų taurėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių