Neribotas finansines galimybes turintis „Manchester United“ pralaimėjo japonams

Šiandien dieną Japonijos Jokohamos mieste Anglijos čempionas „Manchester United“ žaidė draugiškas rungtynes su vietos „F.Marinos“ klubu. „Man Utd“ Japonijoje gavo skaudžią pamoką, kadangi jie patyrė pralaimėjimą rezultatu 2-3.

„Man Utd“ šalto dušo sulaukė jau pirmą mačo minutę, o tiksliau - 30 sekundę. Davidas De Gea atlaikė labai stiprų Marquinhoso smūgį, tačiau atšokusio kamuolio toli nesugebėję numušti „Man Utd“ gynėjai pasigailėjo, kadangi Marquinhosas antru smūgiu pasiuntė kamuolį į vartus.

Pirmoji pavojinga „Man Utd“ ataka buvo sukurta 4 minutę, bet po kampinio Jonny Evanso smūgiuotas kamuolys praskriejo šalia vartų. Po penkių minučių šiek tiek virš vartų smūgiavo ir jaunasis Adnanas Januzaj.

Po šių „Man Utd“ atakų iniciatyvą vėl perėmė Japonijos klubas. Iš pradžių jie vos neįmušė įvarčio nuo kampinio gairelės, o po minutės D.De Gea po gražios priešininkų atakos turėjo dar kartą gelbėti savo vartus.

19 minutę Mančesterio klubas išlygino rezultatą. Po puikaus Wilfriedo Zaha reido kamuolį į vartus pasiuntė Jesse Lingardas, kuris kiek anksčiau vienos progos neišnaudojo.

Sužaidus pusvalandį „Manchester United“ išsiveržė į priekį. Tiesa, „F. Marinos“ klubas pats įsimušė į savo vartus, o tą padarė . Po penkių minučių stiprų smūgį atliko ir Robinas van Persie, bet Jokohamos ekipos vartininkas apgynė savo vartus.

Iki pertraukos daugiau įvarčių nebuvo, o po pertraukos D.Moyesas atliko nemažai keitimų. Jau kėlinio pradžioje W.Zaha atliko puikų perdavimą J.Evansui, tačiau gynėjas iš labai dėkingos situacijos smūgiavo šalia vartų.

Tuo metu „F.Marinos“ 49 minutę išlygino rezultatą. Po kampinio aukščiau visų iššoko Fabio Aguiaras da Silva ir įmušė įvartį galva. Kitos atakos metu Danny Welbeckas galėjo vėl išvesti „United“ į priekį, tačiau puolėjas per toli nuo savęs atleido kamuolį ir Japonijos klubo vartininkas buvo pirmas

„F.Marinos“ vartininkui po kelių minučių teko atremti ir dar vieną D.Welbecko smūgį. Po to vartininkas atlaikė ir Ashley Youngo klastingą bandymą.

61 mačo minutę visas stadionas pradėjo šėlti, kadangi D.Moyesas į aikštę vietoje A.Januzaj išleido japoną Shinji Kagawa, kuris tik Japonijoje prisijungė prie komandos treniruočių stovyklos. S.Kagawa gan greitai sulaukė pirmosios progos pasižymėti, tačiau saugas smūgiavo tiesiai į vartininką.

Kitą gan pavojingą progą „United“ sukūrė 80 rungtynių minutę, tačiau „F.Marinos“ gynėjas sugebėjo šiek tiek blokuoti A.Youngo smūgį, todėl kamuolys skriejo šalia vartų. Praėjus dar penkioms minutėms „Man Utd“ surengė labai pavojingą kontrataką, tačiau Japonijos klubo vartininkas sugavo skersai aikštelės atliktą perdavimą.

Tuo metu aikštės šeimininkai 87 minutę sugebėjo išsiveržti į priekį. Po greitos kontratakos ir nevykusio „Man Utd“ gynėjų žaidimo įvartį, kuris, kaip vėliau paaiškėjo, tapo pergalingu, įmušė Yoshihto Fujita. Taigi pergalę šventė „F.Marinos“ futbolininkai, o „Manchester United“ turėjo susitaikyti su antruoju pralaimėjimu per tris rungtynes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių