Negavęs darbo „Manchester United“ klube J. Mourinho apsiverkė

  • Teksto dydis:

Jose Mourinho buvo toks tikras, kad pakeis serą Alexą Fergusoną prie „Manchester United“ vairo, kad puolė į isteriją, kai sužinojo, jog šį vyriausiojo trenerio darbą gaus Davidas Moyesas.

„Jis šaukė ir verkė“, – naujojoje knygoje „Pasiruošk pralaimėti“ – apie J.Mourinho sezoną Madrido „Real“ klube – rašo žurnalistas Diego Torresas.

„Kai jis sužinojo, kad A.Fergusonas pasirinko D.Moyesą, J.Mourinho pradėjo šaukti: „Bet jis nieko nelaimėjo!“ – tęsiama knygoje.

Anot žurnalisto, J.Mourinho neabejojo, kad yra geras A.Fergusono draugas, o jo titulai – dvi Čempionų lygos taurės, keturi laimėti skirtingų šalių čempionatai, septynios šalių taurės – yra neginčijamas jo pranašumas prieš visus konkurentus.

„Tą naktį iš gegužės 7-os į 8-ą jis gulėjo lovoje, negalėdamas užmigti ir laukė patvirtinimo, kad tikrai ne jis gavo darbą „Manchester United“ klube.“

„Labiausiai J.Mourinho trikdė tai, kad paviešinęs šią žinią, jis būtų atrodęs lyg kvailys. Tiek metų tikėjęs, kad yra puikus A.Fergusono draugas ir laikęs jį lyg savo krikštatėviu, jis suprato, kad visa tai buvo netikra“, – rašoma knygoje „Pasiruošk pralaimėti“.

J.Mourinho jau žinojo, kad jo laikas Madrido „Real“ klube – suskaičiuotas, tad turėjo grįžti į Londono „Chelsea“ ekipą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių