Maskvoje sulaikytas L. Messi antrininkas

Atrodyti kaip Lioneliui Messi kartais gali būti privalumas – tačiau Rezai Parasteshui jo panašumas į Argentinos futbolo žvaigždę Maskvoje tapo pragaištingas.

Kai iranietis studentas, vilkintis „Barcelona“ klubo spalvos marškinėlius, pasirodė Raudonojoje aikštėje, jį iš karto apsupo minia futbolo aistruolių, neabejojusių, kad prieš save mato tikrąjį L. Messį. Kilo chaotiškos scenos. Atskubėjusi policija vyrą išsivedė.

Pasak Irano žiniasklaidos, R. Parasteshas buvo apkaltintas sukėlęs viešą netvarką. Vis dėl to keli pareigūnai patys pasidarė asmenukes su L. Messi antrininku.

25-erių R. Parasteshas iš Hamedano jau kurį laiką pasirodo kaip futbolininkas. Gegužę šiame vaidmenyje jis jau sukėlė sumaištį Teherane. Ir čia turėjo įsikišti policija.

Dėl futbolo pamišęs iraniečio tėvas pastebėjo sūnaus panašumą į L. Messį ir patarė jam užsiauginti barzdą bei įsigyti „Barcelona“ klubo spalvų marškinėlius su numeriu 10. Dabar R. Parasteshas žinomas ir už savo gimtojo miesto ribų. Jis duoda interviu ir nuolat yra stabdomas gatvėje, kas nusifotografuotų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių