Marijampolėje – šventė: „Sūduva“ nutraukė užsitęsusį medalių alkį

  • Teksto dydis:

Lietuvos futbolo A lygos bronza atiteko Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkams, kuriuos nuo sezono vidurio treniruoja Kazachstano treneris Vladimiras Čeburinas. Marijampoliečiai A lygos medalius iškovojo pirmą kartą nuo 2012 metų.

12-ąją minutę pirmąjį įvartį pelnė rezultatyviausias „Sūduvos“ futbolininkas Tomas Radzinevičius. Jam tai – 14-as įvartis šiame sezone.

Jau 27-ąją minutę rusas Maksimas Maksimovas rezultatą išlygino, tačiau dar pirmajame kėlinyje marijampoliečiai atstatė savo pranašumą.

Jau per teisėjo pridėtą laiką įvartį pelnė Ernestas Veliulis. Jis įmušė ir trečiąjį „Sūduvos“ įvartį, kai 62-ąją minutę šeimininkai surengė greitą ataką.​

„Atlantas“ po pralaimėjimo nebeturi galimybių aplenkti „Sūduvą“ ir iškovoti bronzos medalius. Nors dar liko vienas turas ir pagal taškus ekipos gali susilyginti, tačiau Marijampolės klubas turi persvarą tarpusavio rungtynėse.

„Sūduva“ šį sezoną „Atlantą“ įveikė jau trečią sykį (ankstesni susitikimai – 1:0 ir 2:1), klaipėdiečiai laimėjo tik kartą (2:1), o kartą ekipos išsiskyrė lygiosiomis (3:3).

„Sūduvos“ treneris V.Čeburinas 2014 metais A lygoje iškovojo sidabro medalius su Pakruojo „Kruoja“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių