„Manchester United“: W. Rooney - neparduodamas (trasnferai ir gandai)

Futbolininkų perėjimų langas prasidėjo, tad naujienų portalas Eurofootball.lt tęsia savo rubriką ir pateikia jums įvairiausius liepos 19d. naujienas ir gandus apie žaidėjų perėjimus.

***

Net Wayne’ui Rooney ir pareikalavus jį parduoti, „Manchester United“ klubas nežada to daryti ir nori pasilikti puolėją komandoje.
***
Madrido „Real“ klubas į vidurio puolėjo poziciją renkasi iš dviejų kandidatų – Zlatano Ibrahimovičiaus iš PSG ir Luiso Suarezo iš „Liverpool“ ekipos.
***
Tuo tarpu „Liverpool“ komandos taikiklyje atsidūrė „Newcastle“ ekipos krašto saugas Hatemas Ben Arfa, praneša „L‘Equipe“.
***
„Napoli“ klubas, į savo gretas siekiantis prisivilioti puolėją Leandro Damiao, numatė ir atsarginį variantą – „Galatasaray“ rungtyniaujantį Buraką Yilmazą.
***
Italijos žiniasklaida praneša, kad „Fiorentina“ klubo atstovai susitiko su PSG saugo Marco Verratti agentu ir aptarė galimą perėjimą į „Viola“ gretas.
***
QPR klubas pasiruošęs parduoti buvusį „Arsenal“ gynėją Armandą Traore. Tarp susidomėjusių – „Lille“ ir Maskvos „Dinamo“ ekipos.
***
„Barcelona“ klubas, nepavykus susitarti su PSG dėl galimo Thiago Silvos perėjimo į katalonų gretas, pradės derybas dėl „Liverpool“ gynėjo Danielio Aggerio įsigijimo.
***
„Tottenham“ ekipa pradėjo derybas dėl Madrido „Real“ gynėjo Fabio Coentrao įsigijimo. Portugalas gali tapti būti įtrauktas į Garetho Bale‘o, kuris keliautų priešinga kryptimi, sandorį.
***
Milano „Inter“ klubas ieško, kuo sustiprinti saugų grandį, todėl nusitaikė į „Milan“ saugą Antonio Nocerino ir „Roma“ klube rungtyniaujantį Alessandro Florenzį.
***
„Arsenal“ strategas Arsene‘as Wengeras padidins savo pasiūlymą už „Liverpool“ puolėją Luisą Suarezą iki 40 milijonų svarų sterlingų.
***
„Napoli“ strategas Rafaelis Benitezas nori savo komandoje matyti „Liverpool“ vartininką Pepę Reiną.
***
„Arsenal“ gynėjas Bacary Sagna prasitarė, kad nesiruošia šią vasarą palikti komandos.
***
„Fulham“ klubas nori susigrąžinti į antrąjį Anglijos futbolo divizioną iškritusios „Reading“ ekipos puolėją Pavelą Pogrebnyaką.
***
„Arsenal“ gynėjas Andre Santosas nutraukė kontraktą su klubu ir rungtyniaus „Flamengo“ klube, praneša Brazilijos žiniasklaida.
***
„Tottenham“ klubas išbandys laimę siūlydamas 20 milijonų svarų sterlingų už „Valencia“ puolėją Roberto Soldado.
***
„Newcastle“ puolėjas Papissas Demba Cisse domina Kazanės „Rubin“ komandą.
***
Pardavus puolėją Alvaro Negredo, „Sevilla“ ekipa jį pakeisti norėtų PSG puolėju Kevinu Gameiro, kuriuo taip pat domisi „Liverpool“.
***
„Monaco“ klubas artimiausiu metu turėtų įsigyti Madrido „Real“ ekipai priklausantį jauną gynėją Fabinho.
***
„Wolfsburg“ ekipa norėtų prisivilioti „Bayern“ saugą Luizą Gustavo, kuriam komandoje po Thiago atvykimo gali nelikti vietos.
***
Madrido „Real“ puolėjas Gonzalo Higuainas prasitarė, kad naujasis „Chelsea“ strategas Jose Mourinho nori jį matyti „mėlynųjų“ gretose.
***
PSG prezidentas įspėjo, kad jei „Barcelona“ pasinaudos galimybe išpirkti Thiago Silvos kontraktą, jis tą patį padarys su Lionelio Messi sutartimi.

Įvykę sandoriai:

OFICIALU: Nepavykus deryboms su „Santos“ klubu, „Milan“ puolėjas Robinho pratęsė sutartį su ekipa ir liks joje dar bent du sezonus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių