„Manchester United“ treneris gali įsigyti bet kurį pasaulio futbolininką

Daugiau nei prieš dešimt metų Liverpulio „Everton“ klube jis buvo priverstas skaičiuoti kiekvieną centą. Persikėlęs į „Manchester United“ Davidas Moyesas gali išleisti tiek, kiek nori.

„Ar ne puiku, kai klubas atsako: „Mes neturi biudžeto. Jei nori kažką pirkti, tiesiog pirk“, – džiaugėsi 50-metis, Anglijos čempionų vairą šiemet perėmęs iš legendinio sero Alexo Fergusono.
„Todėl mūsų radare – tik geriausi futbolininkai. Manau, svarbu parodyti žmonėms, kad mes tęsiame „Manchester United“ tradicijas ir norime judėti į priekį“, – pridūrė D.Moyesas.

Anot pranešimų, „Manchester United“ šią vasarą taikosi į Londono „Tottenham“ lyderį Garethą Bale‘ą ir „Barcelona“ saugą Cescą Fabregasą.

Išlaikyti „Manchester United“ klubą viršūnėje pasiryžęs D.Moyesas nebijo ir į Angliją sugrįžusio Jose Mourinho konkurencijos. Vėl prie Londono „Chelsea“ vairo stojęs portugalas garsėja savo psichologiniais žaidimais ir žodžių karais.

„Jeigu tu gimei Glazge (D.Moyesas gimė, – past.), tokie dalykai tau yra tik malonumas, – pajuokavo D.Moyesas. – Tegul jis pradeda.“

Sezonui besiruošianti „Manchester United“ ekipa, vadovaujama naujojo trenerio, jau sužaidė du kontrolinius mačus. Pirmąjį ji netikėtai 0:1 pralaimėjo Tailando žvaigždžių rinktinei, o antrajame 5:1 nepasigailėjo Australijos futbolo žvaigždžių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių