Madrido „Atletico“ treneris: „Primera“ yra nuobodi, nes tai - dviejų komandų čempionatas

Madrido "Atletico" treneris Diego Simeone tikina, kad Ispanijos "Primera" čempionatas yra nuobodus, nes dėl pagrindinio trofėjaus varžosi tik du klubai.

Karaliaus taurės nugalėtojai praėjusį sezoną šalies pirmenybėse užėmė trečią vietą ir liko už nugaros Ispanijos grandams - "Barcelona" ir Madrido "Real" klubams.

D.Simeone abejoja jo vadovaujamos ekipos galimybėmis iškovoti pagrindinį "Primera" titulą, mat minėtoms dvejoms komandos Ispanijoje negali prilygti niekas.

"Ne, netikiu, kad mums gali pavykti", - žurnalistams apie galimą triumfą Ispanijoje sakė treneris. - Tai - nuobodus čempionatas, "Barcelona" ir "Real" turi žaisti kitoje lygoje."

Vakar Gerardo Martino ir Carlo Ancelotti vadovaujamos ekipos šventė pirmąsias pergales. "Barca" namuose Valensijos "Levante" sutriuškino rezultatu 7-0, o "Real" tik mačo pabaigoje palaužė Sevilijos "Real Betis".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Michael Kors outlet online

Michael Kors outlet online portretas
If you are going for best contents like me, simply visit this web page Madrido „Atletico“ treneris: „Primera“ yra nuobodi, nes tai - dviejų komandų čempionatas | VilniausDiena.lt daily because it offers quality contents, thanks
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių