M. Nikoličius oficialiai tapo Kroatijos klubo viceprezidentu

  • Teksto dydis:

Kroatijos „HNK Gorica“ futbolo klubas pirmadienį oficialiai paskelbė, kad pasirašė penkerių metų sutartį su buvusiu Vilniaus „Žalgirio“ sporto direktoriumi Mindaugu Nikoličiumi.

Jis užims vykdančiojo viceprezidento pareigas ir taip pat bus klubo valdybos narys, atsakingas už sporto klausimus.

Penkerių metų sutartis sudaryta su galimybę ją pratęsti dar penkeriems metams. Simbolinius marškinėlius M. Nikoličiui įteikė „HNK Gorica“ klubo prezidentas Nenadas Črnko.

34-erių metų M. Nikoličius iki šių metų sausio aštuonerius metus dirbo Vilniaus „Žalgirio“ sporto direktoriumi ir padėjo jam pasiekti daug gražių pergalių.

M. Nikoličius po pristatymo dėkojo Kroatijos ekipos prezidentui už pasitikėjimą.

„Mylėjau kiekvieną akimirką, praleistą „Žalgiryje“. Tai yra klubas su fantastiškais žmonėms ir nuostabiais sirgaliais, bet dabar yra laikas naujiems iššūkiams“, - „HNK Gorica“ interneto svetainei sakė M. Nikoličius, pridūręs, kad tai jam yra ambicingas projektas ir tikisi nusipelnyti sirgalių, žaidėjų ir aptarnaujančio personalo pasitikėjimą daugeliui metų.

„HNK Gorica“ klubas rungtyniauja antroje Kroatijos lygoje ir šiuo metu užima antrąją vietą, leidžiančią kautis dėl pakilimo į aukščiausią lygą.

Kiek anksčiau Vilniaus „Žalgirio“ klubo direktorė pranešė, kad M. Nikoličius, net ir dirbdamas Kroatijoje, liks Vilniaus ekipos valdybos nariu ir bus atsakingas už sportinę klubo veiklos dalį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių