Londono „Chelsea“ pasirašė naują dvejų metų sutartį su treneriu

  • Teksto dydis:

Anglijos futbolo lygos čempionas Londono „Chelsea“ sudarė naują dvejų metų sutartį su italu treneriu Antonio Conte.

„Esu labai laimingas, pasirašęs naują sutartį su „Chelsea“, – sakė A.Conte. – Dirbome itin sunkiai mūsų pirmaisiais metais, kad pasiektume kažką nuostabaus, kuo aš labai didžiuojuosi. Dabar turime dirbti dar stipriau, kad išsilaikytume viršūnėje.“

47 metų italas pernai iškart nuvedė „mėlynųjų“ komandą į Anglijos čempionų sostą.

Praėjusį sezoną jo komanda laimėjo 30 rungtynių, tarp kurių buvo ir trylikos pergalių serija – tai buvo klubo rekordas. A.Conte taip pat atvedė klubą į FA taurės finalą, nors ten „Chelsea“ buvo nugalėta „Arsenal“ klubo.

A.Conte giriamas Anglijoje, nes sugebėjo prikelti klubą, kuris prieš tai sezoną pabaigė dešimtas. Griežtos ir sunkios pratybos laikomos tokio pagerėjimo priežastimi, o taip pat ir trijų žaidėjų išsidėstymas gynybos centre – šią taktiką jis rinkdavosi ir dirbdamas „Juventus“.

A.Conte pasirašė trejų metų sutartį praėjusią vasarą, per kurią treniravo Italijos rinktinę Europos čempionate. Šiame naujame kontrakte buvusiam „Juventus“ treneriui numatytos geresnės sąlygos, o ne pratęsimas.

„Šis naujas kontraktas yra įrodymas, kad mes tikime, jog jis gali tęsti sėkmingą darbą vietos čempionate, o taip pat Čempionų lygoje, į kurią mes grįžtame šiais metais“, – sakė „Chelsea“ direktorė Marina Granovskaja.

Pasirengimą sezonui „Chelsea“ pradės turu Azijoje, kur žais su Londono „Arsenal“, Miuncheno „Bayern“ ir Milano „Inter“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių