Londono „Arsenal“ stebuklas: panaikino trijų įvarčių deficitą ir išsivežė tašką

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą Anglijos „Premier“ lygoje sužaistos trejos 20-ojo turo dvikovos.

Įspūdingiausiame mače Londono „Arsenal“ 3:3 svečiuose sužaidė su „Bournemouth“, nors iki 70 minutės atsilikinėjo trimis įvarčiais.

Jau 16-ąją minutę šeimininkus į priekį išvedė Charlie Danielsas, o po penkių minučių persvarą padvigubino Callumas Willsonas.

Kai 58-ąją minutę Ryanas Fraseris pasiuntė kamuolį tarp Petro Čecho kojų ir įmušė trečią kartą, atrodė, kad „kanonieriai“ bus sumaišyti su žemėmis.

Tačiau svečiai iš Londono parodė charakterį. 70-ąją minutę Alexis Sanchezas įmušė pirmą kartą, o po penkių minučių tą patį padarė Lucas Perezas.

Šeimininkų reikalai dar labiau komplikavosi, kai likus žaisti septynias minutes raudoną kortelę prieš save išvydo Simonas Francisas.

Likę dešimtyje, „Bournemouth“ futbolininkai neatsilaikė. Antrą pridėto laiko minutę Olivier Giroud įmušė išlyginamąjį įvartį ir „Arsenal“ išsivežė labai sunkų tašką.

Po šio mačo Arsene'o Wengero vyrai turi 41 tašką ir žengia ketvirti. „Bournemouth“ su 25 yra devintas.

Kitose antradienio rungtynėse Londono „Crystal Palace“ 1:2 savoje aikštėje pralaimėjo „Swansea“, o „Stoke City“ savų sirgalių akivaizdoje 2:0 pranoko „Watford“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių