Lietuvos policija siunčia tris pareigūnus į atsakomąsias „Žalgirio“ ir „Lech“ rungtynes

  • Teksto dydis:

Lietuvos policija siunčia tris pareigūnus, padėsiančius Lenkijos pareigūnams užtikrinti tvarką per ketvirtadienį Poznanėje vyksiančias atsakomąsias "Žalgirio" ir "Lech" futbolo rungtynes.

"Negaliu patvirtinti, kad kažkokios turėtume informacijos dėl galimų muštynių, kad kažkas gali būti. Tačiau bendradarbiavimo tvarka ten vyksta į vietą du Vilniaus pareigūnai ir vienas Kauno pareigūnas. Manome, kad ateičiai bus labai gerai tie ryšiai mūsų", - BNS trečiadienį sakė Policijos generalinio komisaro pavaduotojas Algirdas Stončaitis.

Prieš savaitę per Vilniuje vykusias Lietuvos ir Lenkijos futbolo klubų rungtynes baiminantis dėl galimų neramumų tvarką užtikrino sustiprintos Lietuvos policijos pajėgos, kartu dirbo Viešojo saugumo tarnybos pareigūnai.

Padėti Lietuvos pareigūnams į Vilnių buvo atvykę per 30 Lenkijos policijos pareigūnų.

Per praėjusios savaitės rungtynes Vilniuje surašyti septyni administracinių teisės pažeidimų protokolai - ir Lietuvos, ir Lenkijos klubų sirgaliams.

Sirgaliai bausti už gėrimą viešoje vietoje ir nedidelį chuliganizmą, tačiau jokių didesnių neramumų neįvyko.

Pirmąsias UEFA Europos lygos trečiojo kvalifikacinio etapo rungtynes Vilniuje rezultatu 1:0 laimėjo "Žalgiris". Poznanėje ketvirtadienį vyks atsakomosios rungtynės.

Lenkijos futbolo sirgaliai yra pagarsėję kaip vieni aršiausių fanų Rytų Europoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių