Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė išvyko į Austriją

Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė pirmadienį susirinko Vokietijoje ir pradėjo paskutinį pasiruošimo etapą prieš 2016 metų Europos čempionato atrankos varžybų startą.

Trečiadienį lietuvių Austrijoje laukia rungtynės su Jungtinių Arabų Emyratų rinktine, o oficiali dvikova San Marine vyks rugsėjo 8-ąją.

Kaip ir prieš dvejus metus, ruošiantis rungtynėms Lichtenšteine, Lietuvos komandos treniruočių stovyklai pasirinktas Bavarijos regionas.

Pasak pranešimo, atvykę į Vokietiją lietuviai iškart pajuto vietos futbolo dvasią - komandą oro uoste pasitiko ne be toks, o šalies čempiono "Bayern" klubo simboliais išmargintas autobusas. Jis nuvežė ekipą į rinktinės apgyvendinimo rėmėjo - "NH Hotels" tinklo viešbutį Oberdinge, greta Miuncheno oro uosto.

Pirmadienio vakare komanda treniravosi "Schweig" klubo stadione, kur retkarčiais prieš rungtynes su "Bayern" apsistoja ir Vokietijos elito komandos - Gelzenkircheno "Schalke 04", "Wolfsburg", Berlyno "Hertha" ir Menchengladbacho "Borussia".

Į Vokietiją atvyko visi 23 kviesti žaidėjai, tačiau Kazachstane rungtyniaujantis Gediminas Vičius prisijungė vėliau, o pirmoje treniruotėje nedalyvavo traumą Olandijoje patyręs gynėjas Vytautas Andriuškevičius.

Treniruotės pradžioje taip pat susižeidė Marius Žaliūkas, o sekmadienio vakarą visą mačą "SMSCredit.lt A lygoje" žaidęs Mantas Kuklys lengvai sportavo atskirai nuo komandos.

Pirmąją stovyklos dieną futbolininkai baigė pasveikindami vyriausiąjį trenerį Igorį Pankratjevą, kuris neseniai paminėjo penkiasdešimties metų jubiliejų. Treneris gavo marškinėlius su simboliniu 50-uoju numeriu ir visos komandos autografais.

"Dėkoju už sveikinimus, tačiau ne švęsti čia susirinkome", - netrukus ištarė treneris ir pradėjo aptarti komandos planams aptarti skirtą susirinkimą.

Antradienį komandą iš ryto surengė dar vienas pratybas, o po pietų išvyko į Austriją. Ten trečiadienio vakare vyks kontrolinės rungtynės su Jungtinių Arabų Emyratų futbolininkais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių