Lietuvos ir Slovėnijos rinktinės išsiskyrė taikiai

  • Teksto dydis:

Lygiosiomis 2018 metų pasaulio futbolo čempionato Europos zonos šešių ekipų F grupės atrankos turnyrą pradėjo Lietuvos nacionalinė rinktinė.

Sekmadienį Egdaro Jankausko treniruojami Lietuvos futbolininkai pirmojo turo rungtynes namuose 2:2 (2:0) baigė su Slovėnijos vienuolike, nors po pirmojo kėlinio turėjo dviejų įvarčių persvarą.

Įvarčius aikštės šeimininkams pelnė komandos kapitonas Fiodoras Černychas (32 min.) bei Vykintas Slivka (34 min.), svečiams – Rene Krhinas (77 min.) ir komandos kapitonas Boštjanas Cesaras (90+3 min.).

Kitose pirmojo turo rungtynėse Slovakijos ekipa savo aikštėje 0:1 (0:0) pralaimėjo grupės favorite laikomai Anglijos komandai.

Aikštės šeimininkai mačą baigė be iš aikštės pašalinto Martino Škrtelio (57 min.), o pergalingo įvarčio autoriumi svečių gretose tapo Adamas Lallana (90+5 min.).

Paskutinį F grupės pirmojo turo mačą vėlų sekmadienio vakarą žais Maltos ir Škotijos futbolininkai.

2018 metų planetos futbolo pirmenybių Europos zonos atrankoje varžosi 54 rinktinės, suskirstytos į 9 grupes. Į finalinį čempionato etapą pateks grupių nugalėtojai, o aštuonios geriausios antrąsias vietas užėmusios vienuolikės dėl likusių keturių kelialapių varžysis atkrintamosiose rungtynėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Užpelkis

Užpelkis portretas
Sutinku. Mūsų vartininkas antrame kėlinyje ištraukė tris šimtaprocentinius įvarčius. Šiandien mus tiesiog lydėjo sėkmė. Pirmauti dviem įvarčiais ir nelaimėti rungtynių - reikia būti visiškiems lopams. Buvau stadione. Liūdna nuotaika. Žaidimo lygis kaip visada žemas ir dar išleista proga laimėti tris taškus. Nudžiugino tik vienas dalykas - ir mūsu treneris pagaliau buvo su kostiumu, o ne su žaliais ar juodais treningais. Bet stadione kabojo stendai sieksninėmis raidėmis informuojantys, kad vyksta atranka į ... Europos čempionatą. Liko nuo pereito ciklo. Kam keist ? Ir taip sueis. Tai toks tas mūsų futbolas ir tokie tie žmonės už jį atsakingi.

tai kad

tai kad portretas
jei ne vartininkas, tai būtų gavę į kaulus kaip reikiant. Gynybos visiškai nėra.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių