Lietuvos futbolo rinktinei dvikovoje su Estija padės ir L. Spalvis

  • Teksto dydis:

Lietuvos vyrų futbolo rinktinės stovykloje - gera žinia. Skirtingai nei buvo planuota anksčiau, sekmadienio Baltijos taurės rungtynėms su komanda ruošis puolėjas Lukas Spalvis.

Rezultatyviausias Danijos čempionato žaidėjas gegužės 26 ir 29 dienomis turėjo atstovauti „Aalborg“ klubui, tačiau praėjusį savaitgalį gavo raudoną kortelę ir paskutinius du turus praleis dėl diskvalifikacijos.

Dėl šios priežasties „Aalborg“ išleido lietuvį padėti Lietuvos rinktinei anksčiau. Ketvirtadienį Olborgo stadione L. Spalvis atsisveikino su Danijos klubo gerbėjais - kitą sezoną jis žais Lisabonos „Sporting“ (Portugalija) ekipoje - ir penktadienį ryte išvyko į Lietuvą.

„Luką ištiko nesėkmė, bet klubas sutiko jį išleisti ir mums tai didelė pagalba. Belieka tikėtis, kad atvyks sveikas ir gerai nusiteikęs“, - sakė rinktinės treneris Edgaras Jankauskas.

Tiesa, vienu žaidėju rinktinės sudėtyje per artimiausias rungtynes bus mažiau - dėl traumos komandai nepadės saugas Ovidijus Verbickas.

Ketvirtadienį ir penktadienį Lietuvos komanda treniruojasi Palangoje, o šeštadienio ryte išbandys Klaipėdos stadiono aikštę.

Lietuvos ir Estijos vyrų rinktinės susitiks sekmadienį 16 valandą Klaipėdos miesto stadione.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių