Lietuvos futbolininkai beviltiškai pralaimėjo Juodkalnijos rinktinei

  • Teksto dydis:

Futbolo Tautų lygos turnyro C diviziono 4 grupės rungtynėse sekmadienį Lietuvos rinktinė Vilniuje, Lietuvos futbolo federacijos (LFF) stadione, 1:4 (0:3) pralaimėjo Juodkalnijos futbolininkams.

Jau 10-ąją min. po Marko Vešovičiaus perdavimo Stefanas Mugoša prasiveržė prie vartų ir pasiuntė kamuolį į tinklą vartininkui Ernestui Šetkui tarp kojų. 35-ąją min. Borisas Kopitovičius po kampinio galva pasiuntė kamuolį į vartus ir padvigubino rezultatą. 54-ąją min. po Lino Klimavičiaus žaidimo ranka baudos aikštelėje buvo skirtas 11 m baudinys ir S. Mugoša smūgiavo tiksliai - 3:0.

86-ąją min. tikslų smūgį į lietuvių vartus į savo sąskaitą įsirašė Darko Zoričius, o po poros minučių pasižymėti pagaliau pavyko ir mūsiškiams - 88-ąją min. smūgiu per save Juodkalnijos rinktinės vartininką nuginklavo Rolandas Baravykas.

7 taškus po ketverių rungtynių turinti Juodkalnija 4 grupėje užima antrąją vietą, o taškų nepelniusi Lietuva žengia paskutinė - ketvirta.

Kitas rungtynes lietuviai žais lapkričio 17 dieną išvykoje su Rumunijos futbolininkais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
Jau ir dugne pramusta skyle...Kur toliau kristi?Reik ta LT futbolo kontora visa i likviduoti...

treneris kaip ir visi komentatoriai

treneris kaip ir visi komentatoriai portretas
Jeigu turi gerus žaidėjus tai jie vienas rungtynes gerai sužais ir be trenerio, bet jei nuturi kas žaidžia , gali po du trenerius kiekvienam žaidėjui duot, iš to nieko nebus. Bėda pats Lietuvos futbolas, kada vaikus treniruoja tik kursus baigę treneriai, savamoksliai(kiti tiesiog neina ,kas dirbs už 4-5 šimtus, nei atostogų, nei šventų dienų,nei laisvų vakarų). Nėra sporto politikos, strategijos, normalių bazių, greit tai pajaus ir plaukikai ir lengvaatlečiai. Iš valdžių sklinda vienintelis šūkis "Ieškokit rėmėjų". Tai priimkit įstatymą,kad "rėmėjui" nebūtų nuostolinga remti sportą, kultūrą, mokslą. Šiais laikais, kai Lietuva tapo dideliu logistikos centru, stambių rėmėjų nėra, Jų nepekanka net Lietuvos "religijai"...

fanas

fanas portretas
sveikiname imusus ivarti!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių