Lietuvos antroji jaunių futbolo rinktinė nepateko „Amber Cup“ turnyro finalą

  • Teksto dydis:

Penktadienį Klaipėdos miesto dirbtinės dangos stadione Lietuvos antroji (iki 16 metų) rinktinė žaidė lemiamas tarptautinio turnyro "Amber Cup" B grupės rungtynes su metais vyresniais Baltarusijos futbolininkais.

Iki finalo jauniesiems mūsų vaikinams pritrūko septynių minučių, pergalę varžovams garantavo 73-čiąją minutę pelnytas įvartis (0:1), kurio autoriumi tapo Maksimas Švecovas.

Pasak pranešimo, po šio epizodo lietuviai metė gausias pajėgas į priekį ir sukūrė keletą pavojingų situacijų, vis tik atakų rezultatyviai užbaigti nepavyko.

Bene arčiausiai tikslo Roko Garasto treniruojama komanda buvo po standartinės padėties, deja, kamuolys prariedėjo greta virpsto.

Šis pralaimėjimas lėmė, jog iš šios trijų ekipų grupės į finalą pateko Baltarusija, tuo tarpu antroji Lietuvos ekipa kovos dėl trečiosios vietos mažajame finale.

Nuo 1993 metų Palangoje ir Kretingoje vykstantis tarptautinis Lietuvos futbolo federacijos (LFF) jaunių turnyras "Amber Cup" šiemet dėl Palangos stadiono rekonstrukcijos perkeltas į uostamiestį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių