LFF oficialiai išleido savo futbolo vadybos žaidimą mobiliesiems

  • Teksto dydis:

Žaidimų ir sporto mėgėjams – įdomi naujiena. Nuo šiandien oficialiai startuoja pirmasis lietuviškas sporto žaidimas išmaniesiems įrenginiams – „LFF Legendos“.

Vadybinio žanro žaidimas vadinasi „LFF Legendos“. Pagrindinis akcentas – savos futbolo žvaigždės. Fiodoras Černychas prieš Viačeslavą Sukristovą, Arvydas Novikovas prieš Kęstutį Latožą ar Vykintas Slivka prieš Deividą Šemberą. Dėl stipriausios „LFF Legendos“ komandos vardo bus rungiamasi su praeities ir dabarties futbolo herojais nuo tarpukario iki šių dienų.

Žaidimą galite atsisiųsti čia: Android / iOS

Kiekvienas atsisiuntęs programėlę turi galimybę atsidurti unikalioje visų laikų Lietuvos futbolo rinktinės stratego kėdėje ir išsirinkti svajonių sudėtį. Pasirinkus palankiausią strategiją, mėgstamiausią stadioną, sudarius sutartį su rėmėju žaidėjai sieks geriausios komandos titulo.

Žaidimą jau įvertino ir futbolo rinktinės nariai, kurie vieni pirmųjų norėjo save išbandyti ir virtualiame pasaulyje, palyginti savo reitingus.

„Nekantravau, kol galėsiu gauti savo kortelę ir pabandyti virtualiai pasivaržyti kartu su praeityje garsiais futbolininkais, kurie man buvo pavyzdys ir įkvėpimas. Ne paslaptis, jog visi mėgstame pažaisti kompiuterinius žaidimus. Svarbu tik neužsisėdėti per ilgai, nepamiršti pasportuoti ir lauke“, – juokėsi Lietuvos rinktinės kapitonas F.Černychas.

Žaidimą LFF iniciatyva kūrė kompanija „SneakyBox“. Per 6 kūrimo mėnesius žaidimą išbandė tiek kompiuterinių žaidimų profesionalai, tiek mažieji futbolininkai, tiek visi neabejingi, kurie užsiregistravo bandymų grupėje. Kūrėjai kantriai klausė vartotojų nuomonės ir stengėsi „LFF Legendas“ tobulinti pagal atsiliepimus.

​​​„Esame labai patenkinti, kad po ilgo darbo jau galime su platesne auditorija pasidalinti rezultatu – „LFF Legendos“ žaidimu. – Stengėmės atsižvelgti į daugumą pastabų, kurias pateikė bandomosios versijos bandytojai. Kūrimo procesas tęsis, o kartu su LFF sieksime pateikti vis naujo ir įdomesnio turinio“, – sakė „SneakyBox“ projektų vadovas Edgaras Abromavičius.

„LFF Legendos“ jau sulaukė ir pirmojo įvertinimo – „Login“ interneto apdovanojimuose pelnė publikos nominaciją „People's choice“, o taip pat kandidatuoja ketvirtadienį tapti geriausiu metų žaidimu. „LFF Legendos“ žaidimas skirtas Android ir iOS prietaisams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių