LFF bausmė „Šilui“ – penki futbolininkai ir treneris diskvalifikuoti

  • Teksto dydis:

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Drausmės komitetas už sąžiningo žaidimo principų pažeidimus iš LFF varžybų diskvalifikavo penkis Kazlų Rūdos „Šilo“ komandai atstovavusius žaidėjus ir trenerį.

Drausmės komitetas nagrinėjo tyrimo medžiagą dėl sąžiningo žaidimo principų pažeidimus per vasario 13 d. Rygos „Skonto“ manieže vykusias „Žiemos taurės“ (Winter Cup) turnyro rungtynes. Šilas“ rezultatu 1:3 nusileido Rygos FS „Metta/LU“ ekipai. Pirmasis rungtynių kėlinys baigėsi lygiosiomis, o visi įvarčiai buvo įmušti per paskutinį rungtynių pusvalandį.

Vykstant tyrimui vasario 24 d. „Šilo“ klubas informavo apie sprendimą nedalyvauti A lygos čempionate.

Drausmės komiteto sprendimu už LFF Drausmės kodekso pažeidimus minėtose rungtynėse Audrius Račkus ir Andrius Urbšys diskvalifikuoti 3 mėnesiams, Vilmantas Bagdanavičius – 5 mėnesiams. Gytis Urba ir Alfredas Skroblas, kurie už panašius pažeidimus bausti anksčiau, diskvalifikuoti atitinkamai 9 ir 12 mėnesių. Treneriui G.Jarmalavičiui už LFF Drausmės kodekso pažeidimus skirta 2 metų diskvalifikacija. Nuobaudos pradėtos skaičiuoti nuo kovo 6 dienos. Šie LFF Drausmės komiteto sprendimai per septynias dienas gali būti skundžiami LFF Apeliaciniam komitetui. Turinčius naudingos informacijos dėl galimų nesąžiningų veiksmų šiose ar kitose rungtynėse LFF kviečia pranešti anonimiškai pasitikėjimo el. paštu integrity@lff.lt arba telefonu 8 698 26931.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių