„Lazio“ su M.Stankevičiumi - netoli „Serie A“ lyderių

Ketvirtąją pergalę Italijos „Serie A“ futbolo čempionate iškovojo ir į 4-ąją vietą pakilo Romos „Lazio“ (12 tšk.) klubas su Mariumi Stankevičiumi.

„Lazio“ futbolininkai namuose 2:1 (2:0) įveikė devynioliktojoje pozicijoje esančią „Siena“ (2 tšk.) ekipą. Po įvartį nugalėtojams pelnė Edersonas (17 min.) ir Cristianas Ledesma (38 min. iš 11 m baudinio), o svečių ekipoje pasižymėjo Massimo Pacis (90+1 min.).

Penktąją pergalę iškovojo ir dvidešimties komandų turnyro lyderę šalies čempionę Turino „Juventus“ (16 tšk.) vienuolikę pavijo „Napoli“ klubas, svečiuose 1:0 (0:0) nugalėjęs į ketvirtąją vietą smuktelėjusią Genujos „Sampdoria“ (10 tšk.), kuri susitikimą baigė be pašalinto iš aikštės Danieles Gastaldello (66 min.). Pergalingą įvartį įmušė Edinsonas Cavanis (67 min. iš 11 m baudinio).

Į trečiąją vietą po ketvirtosios pergalės pakilo Milano „Inter“ (12 tšk.) futbolininkai, namuose 2:1 (2:1) nugalėję „Fiorentina“ komandą, kuri rungtynes baigė nepilnos sudėties: 62-ąją minutę raudona kortelė buvo parodyta Gonzalo Rodriguezui. Po įvartį į svečių vartus įmušė Diego Milito (17 min. iš 11 m baudinio) ir Antonio Cassano (34 min.), o „Fiorentina“ ekipoje pasižymėjo Romulo (40 min.).

Vartininko Tomo Švedkausko atstovaujama „AS Roma“ (8 tšk.) vienuolikė nukrito į septintąją poziciją.


Šiame straipsnyje: futbolasStankevičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių