„Kauno Žalgiryje“ – gerai Lietuvos futbolo gerbėjams pažįstamas legionierius

  • Teksto dydis:

Prieš artėjantį futbolo sezoną „Kauno Žalgirio“ komandą papildė dar du naujokai. Jais tapo puikiai Lietuvos futbolo gerbėjams pažįstami futbolininkai – Tomas Snapkauskas bei Jurijus Mamajevas.

25-erių metų kaunietis T.Snapkauskas savo karjerą pradėjo gimtajame mieste, FBK „Kaunas“ komandoje. Išvykęs iš Kauno jis žaidė Šiaulių „Šiaulių“ ir Marijampolės „Sūduvos“ ekipose. Gynėjo ir saugo pozicijose galintis rungtyniauti futbolininkas 2015 m. sugrįžo į Kauną, kur du pastaruosius sezonus atstovavo Kauno „Stumbrui“.

Prie „Kauno Žalgirio“ taip pat prisijungė ir Lietuvoje ilgą laiką rungtyniaujantis rusas J.Mamajevas. 33-ejų metų vidurio saugas tris sezonus priklausė „Trakų“ komandai, iš kurios ir atvyksta į Kauną.

Rezultatyvių perdavimų meistras per savo karjerą yra rungtyniavęs Vokietijos, Rusijos, Ukrainos, Latvijos ir Lenkijos klubuose.

Komandos naujokus bus galima išvysti vasario 2 d. 13.00 val. Nacionalinės futbolo akademijos stadione, kur „Kauno Žalgiris“ kontrolinėse rungtynėse susitiks su Suvalkų „Wigry“ (Lenkija) ekipa.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių