„Kauno Žalgirio“ puolėjas R.Krušnauskas: sieksime nutraukti „Stumbro“ pergalių seriją

  • Teksto dydis:

Per vasaros perėjimų langą „Kauno Žalgirio“ futbolo komandą papildęs puolėjas Rokas Krušnauskas puikiai pritapo žalgiriečių kolektyve. Jau per pirmąsias savo šio sezono A lygos rungtynes 22 metų futbolininkas įmušė įvartį ir padėjo kauniečiams įveikti Palangos „Palangą“.

Rokas tikisi sėkmingų rungtynių ir šį šeštadienį, kai „Kauno Žalgiris“ 13 val. S.Dariaus ir S.Girėno stadione susitiks su Kauno „Stumbru“.

„Laukiame kuo daugiau žiūrovų, kuriems stengsimės pademonstruoti kuo gražesnį futbolą“, – komandos gerbėjus į stadioną kviečia R.Krušnauskas.

– Šį sezoną „Kauno Žalgiriui“ A lygoje atstovavai pirmą kartą ir pelnei pergalingą įvartį. Geresnio sugrįžimo į komandą, kurioje rungtyniavai didesnę karjeros dalį, turbūt ir nesugalvosi? – Žalgiris.lt pradėjo pokalbį su R.Krušnausku.

– Tikrai taip. Geras sugrįžimas ir į A lygą, ir į klubą. Per treniruotes spėjau gerai užsirekomenduoti ir įgyti trenerio pasitikėjimą.

– Kaip jautiesi po kelerių metų pertraukos vėl vilkėdamas „Kauno Žalgirio“marškinėlius – lyg grįžęs į namus ar įsiliejęs į naują kolektyvą?

– Kolektyve visi vieni kitus pažįstame, esame arba žaidę kartu vienoje komandoje, arba rungtyniavę vieni prieš kitus. Jaučiuosi smagiai, nes grįžau į Kauną, į gimtąjį miestą, kur viskas man artima, žinoma.

– Nuo 2017 metų liepos mėnesio metus rungtyniavai Gargždų „Bangoje“. Ar žaidimas Pirmojoje lygoje labai skiriasi nuo A lygos?

– Jutau didelį skirtumą. Kitoks pasiruošimas, treniruočių lygis, taktiniai sprendimai, greičiai. Viskas labai skiriasi.

– Po pergalės prieš „Palangą“ „Kauno Žalgiris“ A lygoje su Trakų „Trakais“ dalijasi 4-5 vietomis. Kokios vietos tikiesi pasibaigus čempionatui?

– Apie tai prieš rungtynes nekalbame ir negalvojame. Galvojame apie artimiausias rungtynes ir apie tai, kad jas reikia laimėti. Eidami į aikštę visada būname nusiteikę pergalei. Tikimės, kad pasibaigus sezonui turnyro lentelėje būsime tokioje vietoje, kuri suteiks galimybę kitais metais išbandyti jėgas Europos lygoje.

– Šeštadienį S.Dariaus ir S.Girėno stadione žaisite su Kauno „Stumbru“, kuris A lygoje iškovojo keturias pergales iš eilės. Kokią nuomonę esi susidaręs apie būsimus varžovus?

– „Stumbras“ – labai kovinga komanda.  Ji savo gretose turi greitus ir individualiai stiprius žaidėjus, kurie gali nulemti rungtynių baigtį. Tai bus labai svarbus mačas, sakyčiau ne dėl trijų, o dėl šešių taškų. Laimėję mes gerokai priartėtume prie „Stumbro“ turnyro lentelėje.

– Sieksite nutraukti „Stumbro“ pergalių seriją?

– Žinoma, bandysime. Nusimato atkakli kova. Norisi laimėti prieš kitą miesto komandą.

– Ar į Kauno komandų derbį žiūri truputį kitaip nei į likusias čempionato rungtynes? Turbūt norisi kuo daugiau žiūrovų?

– Kuo daugiau žiūrovų, tuo maloniau žaisti. Ar savi žiūrovai, ar varžovų komandos – bet kuriuo atveju smagiau, kai jų yra.  Per derbį norisi įrodyti, kad tavo ekipa mieste yra stipriausia. Todėl atsiranda dar didesnė motyvacija laimėti. Visa mūsų komanda šeštadienį lauks kuo didesnio žiūrovų būrio. Stengsimės jiems pademonstruoti gerą futbolą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių