K. Sarsanija: manau, kad bus dideli pokyčiai

Klaipėdos „Atlantui“ nepavyko trečius metus iš eilės pasidabinti „SMScredit.lt A lygos“ bronza, šį kartą atlantiečiai priversti tenkintis ketvirta vieta.

Po pralaimėto lemiamo 32-ojo turo mačo Marijampolės „Sūduvai“ atlantiečių strategas Konstantinas Sarsanija apibendrino sezoną ir pasveikino varžovus su iškovota bronza.

„Pirmiausia, norėčiau pasveikinti „Sūduvą“ su pergale, trečia vieta, įveikė mus šiandien, reiškia, nusipelnė. Praėjusių metų paskutinėse rungtynėse mes iškovojome trečią vietą, šiais – jie prieš mus. Praėjusiais metais kalbėjau apie medinius medalius – dabar mums galima. Atskirai sveikinu jų prezidentą. Jis laukė ketverius metus – sulaukė. Jam gera diena, mums – bloga. Taip būna: vieni džiaugiasi, kiti – liūdi.

Žinau, ko mums trūksta. Labai nesėkmingi mums metai. Vaikinams sakiau, kad šiais metais pralaimėjome viską, ką įmanoma. Ketvirta vieta – tai praktiškai niekas. Trūko kokybės.

Neturėjome puolėjo, trūko kokybiškų centro gynėjų ir šiais metais labai silpnai sužaidė krašto saugai, kurie turi įmušti 8–10 įvarčių, tuo labiau Lietuvos čempionate. Papšys įmušė du įvarčius, Kazlauskas – du. Galima daryti rezultatyvius perdavimus, bet pas vieną trys ir pas kitą trys, tai – labas žemas rodiklis. Centro saugai, išskyrus Verbicką, taip pat buvo mažai rezultatyvūs. Bartkus ir Šimkus įmušė tik po vieną įvartį. Vis tiek centro saugams tai per mažai.

Kiekvienoje pirmo trejetuko komandoje yra puolėjas, pretendavęs tapti geriausiu snaiperiu. Kaludžerovičius – „Žalgiryje“, Valskis – „Trakuose“ ir Radzinevičius – „Sūduvoje“. Deja, pas mus tokio puolėjo nebuvo. Sezono pabaigoje sulūžo Sylla. Visos šios priežastys neleido mums patekti į trejetuką. Vasarą dar kurį laiką pirmavome. Iš rikiuotės iškrito svarbus žaidėjas Norvilas, Sylla, Dmitrijevas. Vėliau jiems reikėjo įgauti formą.

Nesėkmingi mums šie metai. Reikia juos užmiršti, bet išanalizuoti, nes kitais metais reikia padaryti išvadas, suprasti, kas liks komandoje. Galbūt trenerių štabas kaltas, galbūt žaidėjai. Reikia žiūrėti. Manau, kad bus dideli pokyčiai“, – apibendrino specialistas iš Rusijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rimantas

rimantas portretas
Treneriai Super,Vaciukas nieko nepadare del komandos,Lenkiuosi pries K.Sarsanija ir treneriu staba.

vakaris

vakaris portretas
kas kaltas del tokios komplektacijos?ne viena komanda neturejo tokio gausaus treneriu stabo
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių