K. Sarsanija: „Atlantui“ reikia trofėjų ir pergalių

Šeštadienį į 2014-2015 metų sezono Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės finalo mačą po 11 metų pertraukos grįžta Klaipėdos "Atlantas", kuris mes iššūkį trejus pastaruosius metus trofėjų iškovojusiai Vilniaus "Žalgirio" vienuolikei.

"Atlanto" vyriausiasis treneris Konstantinas Sarsanija džiaugėsi, kad jo komanda galės dalyvauti finalo šventėje.

"Norime gerai pasirodyti ir laimėti trofėjų. "Žalgiris" turi daug titulų, tai parodo varžovų pajėgumą. Tačiau "Atlantas" pastaraisiais metais taip pat patenka tarp prizininkų. Mes siekiame tapti vienais iš futbolo lyderių. Tam reikia trofėjų. Visi pasistengsime, padarysime viską, kad taurę parvežtume į Klaipėdą", - pranešime cituojamas K. Sarsanija.

"Tikrai rankų nenuleisime ir nepasiduosime. Kokios "Žalgirio" stipriosios pusės? "Žalgiris" yra stiprus kaip komanda", - tvirtino klaipėdiečių kapitonas Andrius Jokšas.

Pasak vartininko Edvino Gertmono, pastaruoju metu "Atlantui" sunkiau sekasi atakuoti ir apsiginti nuo standartinių padėčių.

"Bet tikiuosi, kad finale visi pavyks susikaups ir to išvengs. Mūsų stiprybės - kontratakos, stengsimės pagauti varžovus. Būtų geriau, jei laimėtume per pagrindinį laiką, bet galvoju ir apie baudinių seriją. Analizuosime varžovus su treneriu", - tikino vartininkas.

LFF taurės finalo rungtynės vyks gegužės 23 dieną nuo 14 val. Šiaulių miesto stadione.



NAUJAUSI KOMENTARAI

majonezo fabrikas

majonezo fabrikas portretas
po 90 min bus lygiosios, kof. 4,5 , sekmes lazybu punktuose
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių