Jose Couceiro: „Svarbiausia, jog iškovojome tris taškus“

Po kukliu rezultatu 1:0 laimėtos pasaulio čempionato atrankos dvikovos prieš Farerų salų rinktinę, Lietuvos nacionalinės rinktinės vyriausiasis treneris Jose Couceiro teigė, jog jį tenkina tik iki pertraukos komandos demonstruotas žaidimas, tačiau, pasak jo, svarbiausia yra pergalė ir iškovoti trys taškai.

„Jau prieš rungtynes kalbėjau, kad esame šios dvikovos favoritai. Kontroliavome rungtynių eigą viso mačo metu. Pirmajame kėlinyje žaidėme gerai, tačiau problemų atsirado po pertraukos. Didžiausia problema yra tame, kad nesugebėjome pelnyti antrojo įvarčio", - po rungtynių vykusioje spaudos konferencijoje kalbėjo strategas.

Portugalas dar kartą pabrėžė, jog svarbiausia yra iškovoti trys taškai. „Laimėjome 1:0, tačiau svarbiausia, jog iškovojome tris taškus", - sakė J.Couceiro.

„Turėjome nemažai progų pasižymėti. Antrasis įvartis į komandos žaidimą būtų įnešęs ramumo. Nepavyko, tačiau džiaugiuosi, jog gynyboje žaidėme užtikrintai ir laimėjome", - pasakojo specialistas.

Paklaustas, kodėl trečiadienio rungtynėse nuo pat pirmųjų minučių rungtyniavo Andrius Velička, kuris Belgrade nebuvo įtrauktas į rungtynių protokolą, treneris sakė: „Tai buvo visiškai skirtingos rungtynės. Taikėme skirtingas strategijas. Norėjome, kad pažaistų visi žaidėjai. A.Klimavičius mače su serbais gavo raudoną kortelę, tad tądien žaisti negalėjo. Šį kartą pasirinkome A.Veličką. Noriu pabrėžti, kad komandai yra svarbūs visi žaidėjai.

Paklaustas, ar tai buvo paskutinės nacionalinės rinktinės rungtynės šiais metais, portugalas sakė, jog norėtų, kad lapkritį rinktinė sužaistų vienerias draugiškas rungtynes, per kurias galėtų leisti pasireikšti mažiau rungtyniaujantiems žaidėjams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių