Jose Couceiro patenkintas „Kauno“ pasirodymu

Po ketvirtadienį pralaimėtų rungtynių Genujos „Sampdoria" ekipai, Lietuvos čempionus „Kauno" futbolininkus treniruojantis portugalas Jose Couceiro pasveikino varžovus su pelnyta pergale.

„Pirmą kėlinį žaidėme gerai, tačiau problemos prasidėjo tuomet, kai padarėme dvi grubias klaidas gynyboje. Rungtyniaujant prieš tokio kalibro komandą klysti taip negalima. Nesu labai nusiminęs, tačiau ir nesidžiaugiu. Tiesiog šiandien žaidėme geriau nei pirmojoje dvikovoje ir bent jau galėjome pakovoti dėl lygiųjų", - po rungtynių spaudos konferencijoje kalbėjo strategas.

Paklaustas, kaip vertina šio sezono „Kauno" pasirodymą Europos taurių turnyruose, J.Couceiro teigė, jog rezultatai nebuvo blogi, nes pirmą kartą Lietuvos klubas sugebėjo patekti į trečią UEFA Čempionų kvalifikacinį etapą bei pirmą kartą rungtyniavo UEFA taurės pagrindiniame turnyre. „Jei tokius rezultatus pavyktų pasiekti ir kitąmet, būtų neblogai tiek pačiam „Kaunui", tiek visam Lietuvos futbolui", - sakė treneris.

Paprašytas įvertinti komandos galimybes kovoje dėl A lygos čempionų titulo, portugalas buvo gana lakoniškas. „Svarbiausios mums - artimiausios rungtynės su „Šiauliais". Aišku, mes stengsimės laimėti pirmenybes. Tai yra mūsų tikslas", - optimistiškai buvo nusiteikęs treneris.

Strategas nebuvo linkęs kaltinti žaidėjų, kurie suklydo epizoduose, kai buvo pelnyti įvarčiai. „Pralaimi visa komanda, o ne vienas ar keli žaidėjai", - sakė J.Couceiro.


Šiame straipsnyje: sportasfutbolasFBK Kaunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių