J.M.Olsenas: Tai geriausia Lietuvos komanda

Farerų salų nacionalinės rinktinės treneris Jogvanas Martinas Olsenas po pralaimėtų rungtynių sakė tikėjęsis sunkaus mačo bei pagyrė lietuvių žaidimą ir pasiektus rezultatus.

„Tikėjomės labai sunkių rungtynių. Lietuviai labai gerai žaidė prieš rumunus ir austrus. Netgi rungtynėse prieš Serbiją atsilikinėdami lietuviai parodė gerą futbolą. Tokiai nedidelei šaliai kaip Lietuva, turėti 9 taškus po 4 rungtynių yra labai gerai. Manau, jog ši Lietuvos komanda yra geriausia, su kuria teko susidurti per tas ketverias rungtynes, kurias pastaraisiais metais žaidėme tarpusavyje", - tikino treneris.

„Šiandien tikėjomės parodyti atakuojantį futbolą, tačiau nepavyko. Lietuviai mus spaudė ir nuolat kėlė grėsmę mūsų vartams. Mums pavyko tik kontratakuoti. Tačiau tokių sunkių rungtynių ir tikėjausi. Lietuvos rinktinė šiandien žaidė įvairiai - tai aukštais, tai trumpais perdavimais, taip pat parodė gerą tarpusavio susižaidimą", - vertino J.M.Olsenas.
Pasak Farerų salų rinktinės stratego, jo auklėtiniai nemažai jėgų atidavė savaitgalio rungtynėse su Austrija, todėl šiame mače pristigo fizinio pasiruošimo.

„Per kelias dienas sužaisti dvi rungtynes mums buvo sunku. Farerų salose yra tik 45 tūkstančiai gyventojų, mūsų komandoje yra mėgėjų", - kalbėjo J.M.Olsenas, kuris po šių rungtynių pasitraukė iš savo pareigų ir baigė 14 metų trukusį darbą Farerų salų futbole.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių