J. Kvedaras nedalyvaus LFF prezidento rinkimuose

  • Teksto dydis:

Penktadienį vykusiame Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Vykdomojo komiteto posėdyje LFF prezidentas Julius Kvedaras VK narius informavo, jog pasibaigus dabartinei kadencijai neplanuoja kelti savo kandidatūros prezidento rinkimuose.

„Nenoriu, kad visa kritika ir pastaruoju metu vykstantis puolimas, kuris nukreiptas prieš mane asmeniškai, pakenktų futbolui. Todėl priėmiau sprendimą per kitus rinkimus nekandidatuoti nei į prezidento postą, nei į generalinio direktoriaus pareigas, - federacijos svetainei sakė J. Kvedaras. - Tikiu, kad rinkimai bus skaidrūs ir viliuosi, kad iš federacijos narių pasiūlytų kandidatų bus išrinktas geriausias. Mano didžiausias noras - būsimo prezidento ir visos futbolo bendruomenės pastangomis apginti futbolą ir visą sportą nuo didžiausio vėžio - sutartų rungtynių."

Pagal LFF įstatus, prezidentą renka Konferencija ketverių metų terminui. Kandidatus gali siūlyti LFF nariai.

VK posėdyje patvirtinta, kad LFF eilinės konferencija, kurioje numatyti ir prezidento rinkimai, vyks 2016 metų sausio 20 dieną (trečiadienį) Kaune.

Konferencija LFF įstatuose įtvirtintas kaip aukščiausias federacijos organas. Į konferenciją kiekvienas LFF narių - apskričių federacijos, šakinės asociacijos - gali deleguoti iki 5 atstovų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

manau kad

manau kad portretas
isrinksim sviniu.. ir galesim futbolistus pavezinti..

Užpelkis

Užpelkis portretas
Kokia visuomenė, tokia ir žiniasklaida. Kokia ekonomika, toks ir futbolas. Norint, kad Lietuvos futbolas pradėtu kilti, reiktu pakeisti 2/3 LFF narių. Nes dabar futbole sukasi labai siaurų interesų žmonės. Juodas mersas, butas Palangoje ir kibiras šašlykų - štai ta trejybė, kuriai jie meldžiasi. Tarybiniais laikais futbolui vadovavo LKP CK atitinkamas skyrius, federacijos vadovais buvo plačių pažiūrų, fanatiškai futbolą mylintys žmonės - Jonas Babravičius, Juozas Ulozas ir t. t. Tai ką matome dabar yra kažkokie pigmėjai. Islandija su 300 tūkst. gyventojų į Europos čempionatą pakliūvo, o mes ? Žemiau Kirgizijos esam šiandien. Ir nieko.

senjoras

senjoras portretas
o tai kiek zulikai gali vadovaut?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių