J. Guardiola toliau tobulina ir taip idealią „Bayern“ komandą

Miuncheno „Bayern“ klubas prieš artėjantį sezoną demonstruoja puikią sportinę formą draugiškose rungtynėse. Vienas komandos lyderių Arjenas Robbenas patikino, kad prie to labiausiai prisidėjo strategas Josepas Guardiola, kuris gerokai pagyvino bavarų žaidimą.

Olandas neslėpė, kad tiek jam, tiek jo komandos draugams kartais nepavyksta suprasti specialisto nurodymų, bet palaipsniui visus ispano žaidimo ypatumus Bavarijos ekipos žaidėjai baigia perprasti.

„Man J.Guardiola paliko gerą įspūdį. Esant jo žaidimo filosofijai, mūsų žaidime pasikeitė keletas dalykų. Tai visiškai normalu. Nuo to būsime tik stipresni“, - įsitikinęs olandas.

„Esu įsitikinęs, kad pokyčiai mums išeis tik į gerą. Josepas mūsų žaidimą pagyvino, - tęsė futbolininkas. – Jei jis mūsų komandą būtų treniravęs anksčiau, rezultatai tikrai nebūtų buvę prastesni. Jo pagalba būsime stiprūs ir kitą sezoną“.

„Kol kas jo žaidimo filosofijos vis dar mokomės, bet tai ilgai netruks ir jau greitai aikštėje išpildysime visus trenerio reikalavimus“, - teigė A.Robbenas.

Sekmadienį „Bayern“ iškovojo pirmąjį trofėjų – „Telekom“ turnyro taurę. Šio draugiško turnyro finale bavarai net 5-1 sutalžė „Monchengladbach“ ekipą. Vienas kėlinys truko 30 min.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių