Ištraukti 2016-17 metų sezono Čempionų lygos grupių etapo burtai

  • Teksto dydis:

Monake buvo ištraukti 2016-17 metų sezono UEFA Čempionų lygos grupių etapo burtai.

Vakar paskutiniajame Čempionų lygos atrankos etape paaiškėjo paskutiniai grupių etapo dalyviai. Šiandien 32 komandos po keturias buvo suskirstytos į aštuonias grupės (A-H).

Burtai lėmė, kad A grupėje dėl pirmųjų dviejų vietų varžysis Paryžiaus "Saint-Germain", Londono "Arsenal", "Basel" bei "Ludogorets". B grupėje ginklus tarpusavyje surems Lisabonos "Benfica", "Napoli", Kijevo "Dynamo" ir Stambulo "Besiktas".

C grupėje laukia tikras futbolo desertas - "Barcelona" prieš "Manchester City" arba Claudio Bravo ir Pepas Guardiola prieš savo buvusią komandą. Taip pat jų grupėje dėl galimybės žaisti aštuntfinalyje kovos Mionchengladbacho "Borussia" bei Glazgo "Celtic".

D grupėje taip pat nusimato karštos dvikovos. Jau grupių etape praėjusio sezono pusfinalio pora - Miuncheno "Bayern" ir Madrido "Atletico" - kovos dėl vietos žaisti kitame etape. Jiems iššūkį taip pat mes Eidhoveno PSV bei pirmą kartą turnyre žaidžianti "Rostov" iš Rusijos.

E grupėje susitinka keturi lygiaverčiai varžovai - Maskvos CSKA, Lėverkuzeno "Bayer", Londono "Tottenham" ir "Monaco". Tuo tarpu titulą ginantis Madrido "Real" klubas varžysis F grupėje, kurioje bus Dortmundo "Borussia", Lisabonos "Sporting" ir Varšuvos "Legia".

G grupėje bus Anglijos čempionas "Leicester City". Claudio Ranieri auklėtiniai turėtų džiaugtis būsimais varžovais, nes išvengė Europos grandų. "Lapės" dėl patekimo į aštuntfinalį varžysis su "Porto", "Club Brugge" bei "Kobenhavn".

Paskutinėje H grupėje laukia taip pat rimtos akistatos. Turino "Juventus" klubui iššūkį mes Europos lygos nugalėtojas "Sevilla", "Lyon" bei Zagrebo "Dinamo".

Grupių etapas Čempionų lygoje startuos jau rugsėjo 13-ąją dieną.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių