Išrinkta UEFA Čempionų lygos sezono komanda

Šeštadienį Milane baigėsi 2015-16 metų UEFA Čempionų lygos sezonas. "San Siro" stadione paaiškėjo naujasis Europos čempionas, kuriuo po 11 metrų baudinių serijos tapo Madrido "Real" klubas. UEFA atstovai išrinko geriausią šio sezono komandą, kurioje atsidūrė 18 žaidėjų pavardės.

Vartininko pozicijoje - du atstovai. Tai - visą sezono metu Madrido "Atletico" klubą svarbiausiuose mačuose gelbėjęs Janas Oblakas ir Miuncheno "Bayern" vartų sargas Manuelis Neueris. Įdomu tai, kad vietos neatsirado vos tris įvarčius per sezoną praleidusiam "Real" vartininkui Keylorui Navasui.

Gynėjų penketuką sudaro keturi finalininkai ir Paryžiaus "Saint-Germain" klubo atstovas Thiago Silva. Iš "Atletico" į geriausią sudėtį įtraukti Juanfranas ir Diego Godinas, o iš Madrido "Real" - Sergio Ramosas bei Marcelo.

Saugų grandyje taip pat dominuoja finalininkų komandos. Iš "Rojiblancos" įtraukti Koke ir Gabi, o iš "baltųjų" - Luka Modričius bei Toni Kroosas. Tarp geriausių saugų atsidūrė ir antrąją jaunystę išgyvenantis "Barcelona" kapitonas Andresas Iniesta.

Puolėjo pozicijoje - net šeši atstovai. Tai - Antoine'as Griezmannas ("Atletico"), Robertas Lewandowskis ("Bayern"), Lionelis Messi, Luisas Suarezas (abu "Barcelona"), Garethas Bale'as bei rezultatyviausias turnyro žaidėjas Cristiano Ronaldo (abu "Real").

Visą šią sudėtį rinko ši UEFA brigada: Lupescu (UEFA techninis primininkas), Siras Alexas Fergusonas (Škotija), Jeanas-Paulas Briggeras (FIFA atstovas), Ginesas Melendezas (Ispanija), Mixu Paatelainenas (Suomija), Thomasas Schaafas (Vokietija) Peteris Rudbaekas (Danija), Savo Miloševičius (Serbija), Davidas Moyesas (Škotija) ir Mircea Lucescu (Rumunija).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių