Į rinktinės rungtynes Makedonijoje - vos už „pitaką“

Į draugiškas rungtynes Skopjėje tarp Makedonijos ir Lietuvos futbolo rinktinių galima patekti už niekingai mažą kainą. Makedonijos futbolo federacija (FFM) už bilietą į šį susitikimą prašo 100 denarų. Išvertus į lietuvišką valiutą, tai butų vos 5,65 lito.

Skopjės „Philip II“ stadionas yra erdvus ir talpina 36 tūkst. žiūrovų. Tačiau makedonai stengiasi jame užpildyti kuo daugiau vietų, pusvelčiui kviesdami žiūrovus.

To negalima pasakyti apie Lietuvos futolo federacijos politiką. Nors stadionai mūsų šalyje bent keturis kartus mažesni, pilną pavyksta surinkti vos kartą per dvejus metus, kai atvyksta vieni iš pasaulio galingųjų.

Priminsime, kad LFF už rinktinės abonementą į penkerias pasaulio čempionato atrankos kovas prašo nuo 253 iki 353 litų. O į neseniai vykusią jaunimo rinktinės dvikovą Kaune su Ukraina buvo galima patekti tik sumokėjus 15 litų. Tikriausiai todėl mūsų stadionuose per tarptautines varžybas akis bado tuščios vietos, o vietoje triukšmingos futbolo atmosferos girdime žaidėjų riksmus iš aikštės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

penki litai

penki litai portretas
Vilniaus burlokyne vadinasi pitakas ?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių