Į pirmą treniruotę Lietuvos futbolo rinktinė susirinko be nuostolių

  • Teksto dydis:

Lietuvos vyrų futbolo rinktinė antradienio vakarą Lietuvos futbolo federacijos (LFF) stadione susirinko į pirmą treniruotę ir pradėjo pasiruošimą sekmadienio pasaulio čempionato atrankos dvikovai.

Pasak trenerio Edgaro Jankausko, svarbu tai, kad visi žaidėjai atrodo sveiki ir gerai nusiteikę. Visgi žaidėjų poilsis po paskutinio patirto krūvio buvo nevienodas, todėl pratybose buvo komanda buvo paskirstyta į dvi grupes.

„Žaidėjai paskutines rungtynes žaidė ne tomis pačiom dienomis, teko padalinti komandą į dvi dalis. Žaidėjams, kurie rungtyniavo užvakar ar vakar, buvo atstatomoji treniruotė, o kitiems buvo įvadinė treniruotė“, - LFF pranešime cituojamas treneris.

Jis taip pat papasakojo apie užduotis šiai kelių dienų treniruočių stovyklai: „Labai svarbi komandinė atmosfera, kuri leidžia siekti mums reikalingų tikslų. Treniruočių aikštėje turime konkrečiai pasiruošti žaisti prieš slovėnų braižą, kai turėsime mažiau kamuolio. Taip pat turim šiek tiek pašlifuoti mūsų žaidimą, kaip atakuosime.“

2018 metų pasaulio futbolo čempionato Europos zonos F grupės mačas tarp Lietuvos ir Slovėnijos rinktinių vyks rugsėjo 4 dieną (19 val.).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių