Į Europos lygos rungtynes tarp „Žalgirio“ ir „Lech“ išparduoti visi bilietai!

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto futbolo draugijos "Žalgiris" ir Poznanės "Lech" ekipų dvikovos išvakarėse iššluoti visi bilietai į LFF stadione vyksiantį mačą, praneša "Žalgirio" interneto svetainė zalgiris-vilnius.lt.

Didžiausio ažiotažo šį sezoną Vilniuje sulaukęs futbolo renginys ketvirtadienio vakarą į stadioną sutrauks pilnas tribūnas žiūrovų.

"Žalgirio" klubas kviečia į 19 val. 30 min. vyksiančias UEFA Europos lygos trečiojo atrankos etapo rungtynes sostinėje atvykti kuo anksčiau, kad būtų išvengta spūsčių. Vartai į stadioną atidaromi 18 valandą.

Poznanės "Lech" klubo fanams iš Lenkijos skirta Pietinė tribūna, į kurią galima patekti tik pro pietinį iėjimą.

Lenkai, įsigiję bilietus į kitas vietas, prie įėjimo į stadioną gali apsaugos darbuotojų prašyti juos nukreipti į Pietų tribūną. Tai bus padaryta nustatyta tvarka.

Svečiams iš Lenkijos, ant A4 lapo paženklinus savo transporto priemonę užrašu "Lech", bus skirta virš tribūnų esanti automobilių stovėjimo aikštelė.

Lietuviai, turintys bilietus į vieną iš Pietų tribūnos vietų, tokia pačia tvarka galės būti perkelti į centrinę stadiono tribūną.

"Lech" klubas rungtynių išvakarėse dar kartą atsisakė jų fanams skirtų 300 bilietų. Į šias vietas bilietai pardavinėjami nebus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių