G.Arlauskį rinktinėje pakeis A.Vitkauskas

Lietuvos nacionalinės rinktinės sudėtyje pasiruošimo stovykloje Vokietijoje prieš rungtynes su Serbija nebus trečiojo vartininko Giedriaus Arlauskio, kurį komandoje pakeis Armantas Vitkauskas.

Urzičenio "Unirea" atstovaujantis G.Arlauskis buvo pakviestas į rinktinę ir turėjo antradienį prisidėti prie komandos, bet Rumunijoje gydytojai uždraudė jam sportuoti, tad vartininkas į Lietuvos komandą neatvyks.

Futbolas.lt žiniomis, jo vietą ekipoje užėmė Marijampolės "Sūduvos" vartų sargas Armantas Vitkauskas, kuris kartu su Arūnu Klimavičiumi, Andriumi Skerla, Irmantu Zelmiku, Mindaugu Kalonu, Linu Pilibaičiu ir Edgaru Jankausku buvo tie žaidėjai, kurie išvyko į treniruočių stovyklą iš Vilniaus.

Kiti rinktinės futbolininkai į Vokietiją atvyks iš savo klubų. Kol kas lieka vienintelis klaustukas - ar galės žaisti Edgaras Česnauskis.

"Edgaras Česnauskis, kuris vakar už "Moskva" žaidė sutvarstytas, atvyksta šiandien, jo keliui bus daromas magnetinis rezonansas. Jei raiščiai bus tvarkoje, jis antradienį išskris į Miuncheną. Jei ne - vyks kitas žaidėjas", - informavo LFF direktorius Robertas Tautkus.

Rinktinėje tikrai nebus Edgaro brolio Deivido - jis bando atsigauti po traumos ir į nacionalinę komandą net nebuvo pakviestas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių