Futbolo taurės turnyro pusfinalyje - lietuvių pralaimėjimas latviams

Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinei nepavyks apginti Baltijos futbolo taurės turnyro čempionės titulo.

Penktadienį Estijoje prasidėjusio keturių komandų pusfinalyje lietuviai 0:5 (0:3) pralaimėjo į finalą iškopusiems Latvijos futbolininkams.

Latviai išnaudojo kiekvieną Lietuvos rinktinės klaidą, o mūsiškių atakose du kartus kamuolys pataikė į latvių vartų konstrukciją, bent kartą varžovai gelbėjosi ant vartų linijos.

Lietuvos komandos sudėtyje po rungtynių su Rusija įvyko keli pasikeitimai. Namo išvykusius Deividą Česnauskį, Saulių Mikoliūną ir Darvydą Šerną startinėje sudėtyje pakeitė Marius Papšys, Kęstutis Ivaškevičius ir Ramūnas Radavičius.

Du įvarčius nugalėtojams, kurie mačą baigė be iš aikštės pašalintų Arčio Lazdinio (89 min.) bei Igorio Savčevkovo (90+1 min.), pelnė Edgaras Gauračas (17 ir 48 min.), po vieną - Aleksandras Cauna (13 min. iš 11 m baudinio), Aleksejus Višniakovas (36 min.) bei Vitalijus Smirnovas (80 min.).

Lietuvių varžove sekmadienio mače dėl trečiosios vietos bus Estijos vienuolikė, kuri 1:2 (1:2) turėjo pripažinti Suomijos rinktinės pranašumą.

Abu įvarčius svečiams pelnė Njazi Kuqi (10 ir 22 min.), vienintelį aikštės šeimininkams - Andresas Operas (32 min.).

„Gali pralaimėti, tačiau rezultatas per didelis. Susigadinome tą gerą pradžią, kurią padarėme per rungtynes su Rusija. Žaidėme per daug neatidžiai, trūko agresyvumo kovojant dėl kamuolių. Esu labai nepatenkintas, tačiau tai tik vienos rungtynės. Turime toliau susikaupę dirbti. Laimime kartu ir pralaimime kartu. Kiekvienas žaidėjas turi pagalvoti apie savo žaidimą“, - po pralaimėjimo latviams teigė Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Csaba Laszlo.


Šiame straipsnyje: futbolaspralaimėjimassportas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nitro

Nitro portretas
katastrofa...be komentaru...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių