Futbolo federacijos moterų taurę iškovojo Šiaulių „Gintra–Universitetas“

  • Teksto dydis:

2016 metų Lietuvos futbolo federacijos (LFF) moterų taurę iškovojo daugkartinės šalies čempionės Šiaulių „Gintros-Universiteto“ futbolininkės, sekmadienį finalo mače sostinėje 10:0 (7:0) sutriuškinusios vicečempionę Kauno „LSU-Žaros“ vienuolikę.

Trimis įvarčiais prie pergalės prisidėjo Tatjana Kozyrenko, dviem – Zenatha Colemanas ir Rasa Imanalijeva, vienu – Simona Veličkaitė, Karolina Zabolotnaja ir Sonata Vanagaitė.

Komentuodamas mačą vyriausiasis nugalėtojų komandos treneris Rimantas Viktoravičius sakė, jog trofėjų iškovoti visuomet smagiau nei laimėti eilines čempionato rungtynes. Tuo pačiu treneris pripažino, kad iš varžovių tikėjosi rimtesnio pasipriešinimo.

„Po pastarųjų rungtynių su „LSU-Žaros“ komanda čempionate, kurios mums klostėsi sunkokai, tikėjausi, jog kažko panašaus galime laukti ir šiandien. Todėl įspėjau auklėtines, kad lengva nebus, juolab, kad taurės finale viskas sprendžiasi iš vienų rungtynių ir progos pasitaisyti čia jau niekas nebeduoda. Pagrindinis mūsų uždavinys buvo kuo greičiau pelnyti įvarčius ir atsikratyti įtampos, kuri užgultų mūsų pečius, jeigu atsidaryti įvarčių sąskaitos nepavyktų ilgesnį laiką. Žinoma, džiaugiamės, kad pavyko apginti čempionių titulą ir į trumpas atostogas išeiti pakilios nuotaikos“, – reziumavo R. Viktoravičius.

„Gintros-Universiteto“ futbolininkės atostogaus iki liepos 4 dienos. Tuomet prasidės intensyvus pasiruošimo ciklas UEFA moterų Čempionių lygos atrankos turnyrui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių