F. Černychas po smūgio Slovėnijoje: jie mus nuleido ant žemės

  • Teksto dydis:

Lietuvos rinktinės futbolininkai pirmadienio vakarą turėjo nuryti antrą karčią piliulę per kelias dienas ir nusileido Slovėnijos komandos pranašumą, o po rungtynių jie įvardijo pralaimėjimo priežastis.

Lietuvos kapitonas Fiodoras Černychas, kuris turėjo realiausią progą įmušti antrajame kėlinyje, tikino, jog komanda stengėsi padaryti viską, kas įmanoma, bet juos palaužė du vienuolikos metrų baudiniai.

„Sunku kažką kalbėti po tokių rungtynių. Visi kovėsi, visi stengėsi, jokių priekaištų čia negali būti. Po pirmojo vienuolikos metrų baudinių mes dar bandėme kažką sukurti, kažką žaisti. Antras baudinys išmušė mus iš vėžių ir vėliau, po 70 minutės, pritrūko mums jėgų, nes visas rungtynes bandėme juos spausti. Žaidėme prieš geresnę komandą, – sakė F.Černychas.

– Jeigu ne visuose žaidimo komponentuose, tai daugumoje pralaimėjome varžovams. Matėsi, kad žaidžia geri žaidėjai geruose klubuose. Galima sakyti, kad jie šiek tiek mus nuleido ant žemės.“

Rinktinės gynėjas Linas Klimavičius po mačo antrino kapitonui:

„Skaudus pralaimėjimas. Galbūt iš šono kitaip atrodė, bet atidavėme visas jėgas ir stengėmės, tačiau rezultatas yra stipriai neigiamas. Dėl pirmojo vienuolikos metrų baudinio abejočiau, o antro nemačiau. Aišku, tie baudiniai yra beveik įvartis ir išmuša iš vėžių. Galima sakyti, kad jie buvo dviem kojomis greitesni. Fiziškai „pasėdome“ ir to pasekoje gavome dar du įvarčius“.

Po keitimo aikštėje pasirodęs Ovidijus Verbickas tikino, jog Lietuvos komandai pritrūko jėgų:

„Manau, kad mums šiose rungtynėse pritrūko šviežumo – niekur nespėjome, visur vėlavome. Pirmas kėlinys buvo labai sunkus, sunkiai išeidavome į atakas. Du vienuolikos metrų baudiniai mus palaužė.

Iš kiekvienų rungtynių galime pasimokyti. Treneriai parodys, kokias klaidas padarėme ir kitose rungtynėse bandysime tai ištaisyti“, – pridėjo saugas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
Kaimo bernu komanda...O gal ir nuo kaimieciu dar priimtu piliule???Issiformuokite ir eikite sachmatais zaisti,gal geriau pavyks...

Laimonas

Laimonas portretas
o tai po skotu buvot ne ant zemes?

/

/ portretas
kokia ekonomika ,toks ir futbolas....lietuvos rinktine jau seniai dugne,tik nenorima to pripazint. zaidziame gatves lygio futbola.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių