E. Jankauskas: pasikeitimų rinktinės sudėtyje bus

Lietuvos futbolo rinktinės treneris Edgaras Jankauskas prieš sekmadienį vyksiančias Tautų lygos rungtynes su Juodkalnija teigė, kad starto sudėtyje galima tikėtis pasikeitimų, bei įvertino būsimus varžovus.

Šeštadienį lietuviai Lietuvos futbolo federacijos (LFF) stadione surengė paskutinę treniruotę, kurioje nedalyvavo dėl atsinaujinusios traumos iš rikiuotės iškritęs Vaidas Slavickas. Spaudos konferencijoje E. Jankauskas atskleidė, komandai neturėtų kilti problemų būti pilnai pasiruošusiems rytojaus dvikovoje.

„Pokyčių sudėtyje bus. Labai daug jėgų atidavėme rungtynėse su Rumunija, bet dabar nėra kelionės ir žaisime namuose. Mums turi užtekti laiko atsistatymui, visos komandos yra panašioje padėtyje. Turime ir žaidėjus, kurie gali pakeisti traumuotus futbolininkus“, - sakė treneris.

Juodkalnija į Vilnių atvyksta be gynybos grandies generolo Stefano Savičiaus, bet kapitonas Stevanas Jovetičius išsigydė rugpjūtį patirtą traumą ir sužaidė 90 minučių prieš dvi dienas vykusiose rungtynėse su Serbija.

„Jovetičiaus buvimas aikštėje komandai daug duoda, bet taip pat žinome, kad jis neseniai išsigydė traumą ir po ilgos pertraukos sugrįžo į aikštę , su serbais jam buvo pirmos pilnos rungtynės. Nemanau, kad jis yra pačios geriausios formos, bet ir be jo Juodkalnijos komandoje yra meistrų, tai matėme ir patyrėme savo kailiu išvykoje. Žinome šios komandos pajėgumą, bet turime savo tikslus, užduotis ir didelį norą laimėti“, - samprotavo E. Jankauskas.

Pasak rinktinės vairininko, iš pirmųjų rungtynių Juodkalnijoje buvo padarytos išvados ir dabar komanda nenori žvalgytis atgal: „Tos rungtynės mums nesusiklostė dėl įvairių priežasčių. Antrajame kėlinyje žaidėme garbingai ir geriau nei pirmajame. Mes tikrai galime žaisti geriau ir dabar optimistiškai žiūrime į rytojų“.

Lietuvos ir Juodkalnijos susitikimas vyks sekmadienį 21.45 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ne koks

ne koks portretas
gal pradedam nuo trenerio kad per tiek zaidimu rezultatas NULIS

Duokit

Duokit  portretas
Jam dirbti
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių