D. Virkšas ir L. Traore lieka „Trakuose“

  • Teksto dydis:

Nenumaldomai artėjant 2019 metų sezonui, „Trakai“ pradeda dėlioti jo gaires. Jau aišku, kad prie komandą palikusių Etienno Mukanyos ir Vadimo Manzono prisijungia ir Kevinas Ntika.

Kitą sezoną komandai tikrai atstovaus vasarą prie jos prisijungęs Dovydas Virkšas bei pernai į ekipą sugrįžęs Lajo Traore.

„Dėl Dovydo ir Lajo klausimų nebuvo. Pernai abu įtikino, kad gali būti sėkminga „Trakų“ dalimi, todėl ir kitąmet jie vilkės klubo marškinėlius. Su Kevinu buvo taip, kad iš jo daug tikėjomės, jis sužaidė tikrai gerų rungtynių, bet vis tik jo žaidimas pernelyg bangavo. Ačiū jam už pastangas ir sėkmės ateity“, - sakė klubo direktorius Virmantas Lemežis.

Po „Atlanto“ griūties prie „Trakų“ prisijungęs D. Virkšas netikėtai greitai gavo didžiulį Kibu Vicunos pasitikėjimą, kurį saugas pateisino su kaupu. Dvejose rungtynėse (su Vilniaus „Žalgiriu“ ir Kauno „Stumbru“) pagal „Instat“ koeficientus jis buvo komandos lyderis.

„Praėjusio sezono antroje pusėje įrodėme, kad galime žaisti, todėl norėtųsi tokį arba net geresnį žaidimą ir kitame sezone. Kaip esu minėjęs, „Trakų“ žaidimo stilius man yra priimtinas, komandoje atmosfera ir sąlygos yra geros, todėl džiaugiuosi, kad ir kitąmet atstovausiu šiai ekipai“, - kalbėjo D. Virkšas.

L. Traore į „Trakus“ atvyko 2016 metais, tačiau po sezono komandoje neliko. Sunki sezono pradžia komandos vadovus privertė darsyk atsigręžti į šį legionierių, kuriam sezono pirmą pusę apsunkino migraciniai klausimai. Sugrįžęs į ekipą vasarą, jis spėjo sužaisti Europos lygos atrankos rungtynes su Belgrado „Partizan“ komanda. Futbolininkas yra vienas universaliausių „Trakų“ žaidėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių