Čempionų lyga: pergales šventė „Real“, „Atletico“ ir „Monaco“

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Čempionų lygoje sužaistos trejos ketvirtfinalio rungtynės. Pergales iškovojo „Monaco“, Madrido „Real“ bei „Atletico“ klubai.

Atidėtose rungtynėse Dortmunde „Borussia“ 2:3 nusileido „Monaco“ futbolininkams.

17-ąją rungtynių minutę Sokratis Papastathopoulos neleistinai baudos aikštelėje pargriovė kelis gynėjus pergudravusį Kylianą Mbappe ir teisėjas paskyrė 11 metrų baudinį į „Borussia“ vartus. Tačiau Fabinho smūgiavo virš vartų ir neišvedė savo komandos į priekį.

Vos po dviejų minučių K.Mbappe triumfavo ir įmušė į „Borussia“ vartus, tačiau pakartojimas parodė, kad futbolininkas buvo nuošalėje. Negana to, 35-ąją minutę „Borussia“ gynėjas Svenas Benderis bandė neutralizuoti pavojų baudos aikštelėje, tačiau sugebėjo galva nokautuoti savo komandos vartininką.

Antrajame kėlinyje tęsėsi įvarčių šventė. 19-metis „Borussia“ talentas Ousmane Dembélé sumažino skirtumą. Tačiau 79-ąją minutę K.Mbappe įmušė antrąjį įvartį ir vėl trūktelėjo svečius į priekį.

Iki rungtynių pabaigos dar suspėjo pasižymėti Shinji Kagawa. Tai buvo labai svarbus šeimininkų įvartis, skaičiuojant bendrą rezultatą. „Borussia“ dar bandys atsigriebti atsakomosiose rungtynėse Monake.

Madrido „Real“ Miunchene 2:1 palaužė „Bayern“.

Miuncheno „Bayern“ futbolininkai ir sirgaliai buvo euforijoje po puikaus Arturo Vidalio įvarčio galva po kampinio, tačiau jų džiaugsmas truko tik vieną kėlinį.

Antrojo kėlinio pradžioje apie save priminė ir rezultatą nuostabiu įvarčiu išlygino Cristiano Ronaldo. Tuo „Bayern“ nuosmukis nesibaigė. 61-ąją minutę antrą geltoną kortelę gavo ir iš aikštės buvo pašalintas Xavi Martinezas.

Dešimt „Bayern“ futbolininkų galiausiai neatlaikė neįtikėtino „Real“ spaudimo. Tik Manuelio Neuerio sugebėjimų dėka neįmušė Garethas Bale‘as ir Karimas Benzema. Tačiau C.Ronaldo smūgiu pro „Bayern“ vartininką išvedė „Real“ į priekį ir užtikrino pergalę. Tai buvo šimtasis C.Ronaldo įvartis Europos turnyruose.

Madrido „Atletico“ namuose 1:0 nugalėjo „Leicester City“.

Madride pirmą kartą susidūrė „Atletico“ ir „Leicester City“ klubai. Šių rungtynių baigtį nulėmė ginčytinas teisėjų sprendimas. 28-ąją minutę Marcas Albrightonas pargriovė Antoine Griezmanną, tačiau pakartojimas parodė, kad kontaktas buvo už baudos aikštelės ribų. Teisėjas paskyrė 11 metrų baudinį, kurį realizavo pats prancūzas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

elma

elma portretas
Trumpai, bet informatyviai aprašyta rungtynės
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių