„Atlantui“ bandys pasipriešinti „Stumbro“ futbolininkai

  • Teksto dydis:

Trečiadienį 18 val. Klaipėdos miesto dirbtinės dangos stadione Lietuvos futbolo A lygos trečiojo turo rungtynes žais Kauno „Stumbro“ komanda, kurios varžovas – vietos „Atlantas“. Kauniečių gynėjas Jardelis Nazare įsitikinęs – atėjo metas iškovoti pirmuosius taškus.

Sezono starte „Stumbrui“ tenka grumtis su pajėgiausias praėjusio sezono klubais. Pirmajame ture Mariano Barreto auklėtiniai po lygios kovos apmaudžiai 0:1 nusileido „Trakams“, o prieš savaitę ankstyvo Alexandre Kore įvarčio nepakako ir dvikovos pabaigoje pergalę 2:1 išplėšė Marijampolės „Sūduva“.

Šios dienos varžovas tikrai ne mažiau grėsmingas ir ambicingas uostamiesčio „Atlantas“. Klaipėdiečiai sezoną pradėjo namuose nusileisdami čempionui „Žalgiriui“ (1:2), tačiau praėjusią savaitę išvykoje Kaune nugalėjo „Kauno Žalgirį“ (1:0). Jeigu pirmajame mače įvartį pelnė Andrejus Paniukovas, tai laikinojoje sostinėje fantastišku įvarčiu pasižymėjo jau kitas rusas Olegas Dmitrijevas.

„Manau, jog tai bus geros rungtynės, bet mes esame pilnai pasirengę. Komanda tobulėja ir tai puikiai matosi treniruotėse. Teko matyti „Atlanto“ rungtynės praėjusią savaitę Kaune. Tikrai nemanau, kad jie yra kažkuo stipresni už mus. Galime laimėti mes, gali ir jie, tačiau aikštėje atiduosime viską, kad grįžtume su trimis taškais“, – fcstumbras.lt prieš mačą kalbėjo kairys gynėjas Jardelis Nazare.

Tarpsezonyje „Atlanto“ gretose įvyko nemažai permainų, tačiau komanda išsaugojo vyriausiąjį trenerį Konstantiną Sarsaniją, taip pat į klubą sugrįžo puolimo lyderis A. Paniukovas. Įdomus faktas – į „Stumbrą“ persikėlė Marius Papšys, savo ruožtu į „Atlantą“ iš Kauno persikėlė vartininkas Evanas-Aleksandrovas Ridley. Būtent jis praėjusiame ture išsaugojo savo komandos vartus sausus.

„Sezoną pradėti su tokiais stipriais varžovais nėra paprasta, tačiau bet kuriuo atveju tektų žaisti su visais. Turime savo tikslus ir nesiruošiame niekam nusileisti. Pats asmeniškai jaučiuosi tikrai gerai ir fizinę formą vertinu teigiamai. Manau, jog galiu padėti komandai siekti tikslų“, – užbaigė J. Nazare.

A lygos rungtynės tarp Kauno „Stumbro“ ir Klaipėdos „Atlanto“ jau šiandien uostamiestyje prasidės 18 val. Tai bus trečiojo turo atidarymo susitikimas.


Šiame straipsnyje: AtlantasStumbrasJardelis Nazare

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių