„Atlanto“ klube – treniruočių ir naujokų peržiūros metas

Po nedidelių atostogų susirinko „Atlanto“ žaidėjai, kurių antroje sezono pusėje laukia svarbiausi mūšiai – kovos dėl Lietuvos futbolo A lygos čempionato medalių ir Europos lygos turnyre.

Tarp jų nėra tik vienintelio Luko Artimavičiaus. Gynėjas nenorėjo pratęsti pasibaigusios sutarties.

Dienas prieš kelionę į Prancūzijos „Rennes“ klubą skaičiuoja ir vartininkas Edvinas Gertmonas. Po kontrolinių Baltarusijos ir Rusijos jaunimo rinktinių varžybų į Lietuvą geros nuotaikos grįžo Andrejus Paniukovas. Jis prie rusų pergalės 3:0 prisidėjo pirmuoju įvarčiu. Kiek ilgai rezultatyviausias A lygos žaidėjas bus uostamiestyje, bus žinoma artimiausiomis savaitėmis.

„Atlanto“ treniruotėse pluša trys legionieriai – 24 metų vartininkas Franko Laličius iš Serbijos, ir du kroatai – 25-erių dešinysis gynėjas Jure Gale ir 23-ejų saugas Jure Pejičius.

Vyriausiasis treneris Konstantinas Sarsanija šiomis dienomis paskelbs, ar šie futbolininkai rungtyniaus Klaipėdoje.

„Atlante“ tikrai bus vienas naujokas – patyręs 29 metų saugas Dominykas Galkevičius.

Po įspūdingos pergalės Lietuvos pirmenybėse prieš Vilniaus „Žalgirį“ 4:2, ketvirtoje vietoje esantys klaipėdiečiai turi 27 taškus. Tiek pat taškų turi ir trečioje pozicijoje esanti Marijampolės „Sūduva“. Tačiau suvalkiečiai yra sužaidę vieneriomis rungtynėmis daugiau.

Artimiausias čempionato varžybas klaipėdiečiai žais birželio 21 dieną Pakruojyje su „Kruoja“. Iki tol uostamiesčio vienuolikė išmėgins jėgas su 1-ojoje lygoje kovojančia Palangos „Palangos“ komanda. Susitikimas vyks birželio 16 dieną Kretingoje.

Birželio 22-ąją „Atlantas“ išvyks į savaitės trukmės treniruočių stovyklą Lenkijoje. Kaip ir pernai, Gnievine lietuviai sužais dvejas rungtynes. 25 d. klaipėdiečiai išmėgins jėgas su Kipro pirmenybių lyderiais Nikosijos „Apoel“ futbolininkais, 28 d. – su Lenkijos čempionu Poznanės „Lech“ klubu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių