„Atlantas“ Kipre skina vien pergales

Tik geras žinias iš Kipro siunčia Klaipėdos „Atlanto“ futbolininkai, šioje šalyje besirengiantys sezonui. Penktadienį Lietuvos čempionato bronzos medalininkai iškovojo antrąją pergalę kontrolinėse rungtynėse.

Tik geras žinias iš Kipro siunčia Klaipėdos „Atlanto“ futbolininkai, šioje šalyje besirengiantys sezonui.

Penktadienį Lietuvos čempionato bronzos medalininkai iškovojo antrąją pergalę kontrolinėse rungtynėse.

Klaipėdiečiai įveikė Rumunijos aukščiausios lygos čempionate rungtyniaujančią Kiažno „Concordia“ vienuolikę 2:1.

Po pirmojo kėlinio, realizavę 11 m baudinį, pirmavo varžovai, tačiau lietuviai po pertraukos rado jėgų išplėšti pergalę. Įvarčius 75-ąją ir 80-ąją min. įmušė „Atlanto“ naujokas Andrejus Paniukovas.

„Atlanto“ komandos vyriausiasis treneris Konstantinas Sarsanija liko patenkintas susitikimu: „Geros rungtynės. Abi komandos žaidė gerai. Buvo didelė sparta, o futbolo kokybė – aukšta.“.

Iki pertraukos lietuviai turėjo dvi progas įmušti įvartį. Iš pradžių galėjo pasižymėti Dovydas Norvilas, kitame epizode – Lukas Baranauskas. Užtat pasižymėjo susitikimo arbitras, skyręs į klaipėdiečių vartus 11 m baudinį, kurio, anot K.Sarsanijos niekas nebūtų užfiksavęs, išskyrus patį arbitrą.

Laimė, baigiantis kovai du įvarčius pasiekė A.Paniukovas. Iš pradžių jis nukreipė kamuolį į tinklą po taiklaus Dovydo Virkšo perdavimo, o po keleto minučių futbolininkas iš Rusijos sulaukė dovanėlės, kai po abiejų ekipų žaidėjų dvikovos, kamuolys atšoko taip, kad beliko jį nukreipti į tinklą.

Vasario 1-ąją lietuviai žadėjo susiremti su „Ethnikos Achna“ klubu iš Kipro, tačiau šio plano atsisakė.

„Užteks mums ketverių rungtynių. Penkerios – per daug, – kodėl nevyks varžybos, paaiškino K.Sarsanija. – Dar liko du mačai – su čekais ir kinais“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių