„Arsenal“ įsigijo „Real“ ir Vokietijos rinktinės žvaigždę M. Ozilą

Londono „Arsenal“ klubas užbaigė vasaros transferų langą su trenksmu – „kanonieriai“ paskutinę dieną sugebėjo įtikinti Madrido „Real“ parduoti vieną savo pagrindinių saugų Mesutą Ozilą už 42.5 mln. svarų.

24 metų futbolininkas buvo ilgalaikis trenerio Arsene‘o Wengero taikinys, tačiau ekipa delsė pateikti pasiūlymą už jį. Visgi, kai transferas buvo įvykdytas, jis tapo trečiu brangiausiu pirkiniu britų futbolo istorijoje.

M.Ozilas pasirašė penkerių metų kontraktą, kuris reiškia, jog jis atstovaus klubui iki 2018 metų vasaros bei gaus 150 tūkst. svarų algą į savaitę (neįskaitant priedų). Jau vakar jis praėjo medicininę patikrą Vokietijoje, kur ruošėsi ateinančiam mačui su Austrija rinktinės stovykloje.

„Mes esame labai patenkinti, jog įsigijome Mesutą Ozilą. Jis yra puikus žaidėjas, jau įrodęs savo klasę, tiek žaisdamas už klubą, tiek tarptautiniame lygyje. Mes jį stebėjome kurį laiką, ir jis yra būtent tas, kurio „Arsenal“ ir ieškojo“, - kalbėjo treneris A.Wengeras.

Tai yra ketvirtasis „Arsenal“ pirkinys praėjusiame transferų lange – klubas įsigijo puolėją Yaya Sanogo, susigrąžino buvusį saugą Mathieu Flamini, bei pasipildė vartininku Emiliano Viviano nuomos sąlygomis.


Šiame straipsnyje: Mesutas OzilasRealarsenal

NAUJAUSI KOMENTARAI

Putiovas

Putiovas portretas
Siaip tai pirkinys neblogas pagal klase.Tik kazin ar jis buvo butinas "Arsenalui",nes jie turi kelis atakuojancius kurybingus saugus....Jiems butinai reikejo astraus puolejo atakoms uzbaigti....Manau,kad tai Vengero panikos pirkinys...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių