„Snore“ pinigus praradusi klaipėdietė į teismą padavė Lietuvos banką

63 metų klaipėdietė Vida Maja Moisenko, dabar jau bankrutuojančiame banke „Snoras“ įsigijusi vadinamuosius indėlio sertifikatus, kaltina Lietuvos banką tinkamai neprižiūrėjus komercinio banko veiklos, o „Snorą“ – melagingos informacijos pateikimu klientams. Savo teises ginti pasiryžusi pensininkė kreipėsi į teismą, - praneša delfi.lt .

Ji teismo prašo priteisti 7 tūkst. 250 Lt turtinės ir 2 tūkst. Lt – neturtinės žalos atlyginimą.

Visas savo gyvenimo santaupas „Snorui“ patikėjusi moteris teigė, kad tik po banką užgriuvusių bėdų sužinojo, jog prarado pinigus – banko išleisti skolos vertybiniai popieriai (indėlio sertifikatai) nėra apdrausti.

Klaipėdietė įsitikinusi, kad komercinius bankus prižiūrintis Lietuvos bankas yra atsakingas už galimai neskaidrią „Snoro“ veiklą – esą jis turėjo stabdyti indėlių sertifikatų platinimą.


Šiame straipsnyje: SnorasLietuvos bankasteismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerai pasijuokiau

Gerai pasijuokiau portretas
Teismo išlaidoms už savo kvailumą pinigų tikiuos turės.

Dainius

Dainius portretas
bankas snoras buvo mokus bankas tik nemokėjojokiai partijai otkato,patys pamastykite ant kiek jisai buvo atikimas net visa valdžia pinigus liko na o kai ji paskelbė non grata arba delete degučiai pirmi atsiėmė kiek moka administratoriui;-))kad tik greičiau ji suėsti

Bankininkas Petras

Bankininkas Petras portretas
Ir vel tie nepripute pensinykai kelia sumaisti. Man kyla klausimas is kur pas pensinykus pinigai, juk pagal juju dejones jie turetu ties konteineriais suktis ?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių