Seimo pirmininkė I. Degutienė prezidentūrą kaltina šantažu

Paaiškėjo, kad tarp aukščiausių šalies vadovų tvyro įtampa, o tarpusavio kovose pasitelkiamas net šantažas ir sekimas. Seimo pirmininkė Irena Degutienė  bendraminčiams atvirai prabilo apie lietuviškos politikos užkulisius, pranešė LNK laida „Labas vakaras, Lietuva“.

LNK laidoje teigiama, kad I.Degutienė prabilo apie tai, jog Lietuvoje į valdžią atėjus Daliai Grybauskaitei, įsigali autoritarizmas, šantažuojami Seimo nariai ir sekami net aukščiausi šalies pareigūnai, rašo DELFI.lt. Parlamento vadovė nesijaučia saugi net savo kabinete.

„Žinot, kadangi aš jau ne pirmą kartą šiame kabinete šneku laisvai ir su jumis kalbėsiu laisvai, tačiau perspėju, kad viskas yra pasiklausoma“, – ekspertai.eu paviešintame garso įraše girdimas į I.Degutienės panašus balsas.

Anot LNK laidos I. Degutienė pasakoja, kad Prezidentūra griebėsi šantažo Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybos vadovo atleidimo istorijoje.

Anot jos, nors Lietuva ir parlamentinė respublika, tačiau Prezidentūros įbauginti net Seimo nariai.

Nei Seimo pirmininkė, nei Prezidentūra slapto pokalbio įrašo LNK laidai nekomentuoja.




NAUJAUSI KOMENTARAI

gebelsas

gebelsas portretas
nu PZ DC pavaro degutiene.... o Prezidento Pakso telefono klausyti ir isklotines viesinti nebuvo nusikaltimas???? gegutiene susimovei? anksciau reikejo galvoti...

pilietė

pilietė portretas
Degutien, Dedutien turėk gėdos meluoti ir net neraudonuoti, nes kai gerb. Prezidentė sakė prieš vaiką jėgos nenaudoti, tai nei baimės, nei šantažo nebijojai pasiūsdama gaują ginkluotų su Vaicekauskiene į Garlevą, o dabar rezgant atominės elektrinės prastūmimą prasidėjo paranoja, nes nebe jūsų kinkoms "grietinę nusigriebti"...susitaikyk su TAUTOS PASIRINKIMU ir ramiai nešdinkis lauk

senutė

senutė portretas
visiškai nukriošo, marazmai akivaizdūs. Sugalvojo gerb. Prezidentę šneižti. Kaip sunku pralaimėti konservams...
VISI KOMENTARAI 56

Galerijos

Daugiau straipsnių