Saugaus eismo dieną uostamiestyje – akcija vaikams

Minint Tarptautinę saugaus eismo dieną uostamiesčio kelių policijos biuro pareigūnai sukvietė mažuosius klaipėdiečius ir jų tėvelius į renginį saugaus eismo tema.

Šventės dalyvius pasveikinęs Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas prisipažino, kad pats automobilį vairuoja jau 38-erius metus.

„Jei nesilaikysime kelių eismo taisyklių, prisikėlimo stebuklu tikėti neverta“, – tikino meras.

V.Grubliauskui buvo įteiktas policijos rėmėjo pažymėjimas.

Šventėje dalyvavęs Marijos Taikos Karalienės bažnyčios klebonas Vilius Viktoravičius susirinkusiems palinkėjo atidumo ir dėmesingumo vienas kitam.

„Mes kelyje turime žaisti kaip „Neptūno“ komandos žaidėjai. Tai juk komandinis žaidimas, tik protingas vairavimas nuves į pasisekimą“, – sakė klebonas V.Viktoravičius.

Ragindami miestiečius būti atidesniais ne tik sau, bet ir kitiems eismo dalyviams, Kelių policijos biuro pareigūnai penktadienį renginio metu supažindino miestiečius su situacija Klaipėdos keliuose.

Renginio dalyviai galėjo apžiūrėti pareigūnų turimą techniką. Mažieji šventės dalyviai susirungė piešinių konkurse, kurio tema – „Saugiausia Klaipėdos gatvė“. Kiti moksleiviai dalyvavo viktorinoje, kur buvo galima laimėti praktiškus prizus – atšvaitus, šviesą atspindinčias liemenes.

Renginyje dalyvavo ir krepšinio komandos „Neptūnas“ žaidėjai, policijos simbolis šunelis „Amsis“.


Šiame straipsnyje: saugaus eismo diena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių