Žurnalistė R.Jakilaitienė - finansų ministrės patarėja

Finansų ministerijoje pradėjo dirbti nauja ministrės patarėja - žurnalistė Rasa Jakilaitienė.

Ji finansų ministrę Ingridą Šimonytę konsultuos visuomenės informavimo klausimais.

Rasa Jakilaitienė yra ilgai dirbusi LNK žiniose, kur ruošė reportažus verslo temomis.

2009 metais žurnalistė karjera pasuko į savo verslą - įkūrė savo prodiuserių kompaniją. Nuo 2011 metų rugsėjo iki metų pabaigos jos kuriamą ir vedamą laidą „Lietuva gali“ transliavo Lietuvos televizija.

Ankstesnė finansų ministrės atstovė spaudai Giedrė Balčytytė nuo praėjusių metų rugsėjo dirba Pasaulio banke, kur eina Šiaurės-Baltijos valstybių biuro vadovės patarėjo pareigas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nepaprastoji ir aukstoji

Nepaprastoji ir aukstoji portretas
jau geriau reikejo A.Maldeikiene patupdyt:ta ka uzrektu ant visos valstybes ir visi pinigai nusklestu i savo vietas:jaunos seimos gamintu vaikus,pencijonai nuomotu savo butus[miegot galetu po kilimu arba konteineriuose],oligarchams pagamintume virusa[kaip olandai],o anot Pacios Paciausios per Darom:iskuoptume ir visas politines siuksles!Vot tada[anot Uzshp.....] valstybeje isiviespatautu tvarka,svara ir pinigine ramybe...skia, elitine darna.

Diplomatinės niekšybės

Diplomatinės niekšybės portretas
Finansininkas turi būti tik ekonomistas ir vadovauti ekonomikai. Žurnalistinė informacija neaktuali, tiesiog šokiruojanti klausytojus. Jauna ministrė neturėtų atitolti nuo gyvenimo normų ir klaidinti visuomenės. Šiuo metu pinigai beverčiai, pasiekę išnaudojimo apogėjų. Todėl vyriausybė už valstybinius nusikaltimus turi atsistatydinti. Daugeliui už valstybinių dokumentų klastojimą turi būti skiriama baudžiamoji atsakomybė, nes kaltė primetama nekaltiems.

2-am

2-am portretas
Aldona, nutilk.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių