Vyriausybė skelbia viešąsias konsultacijas su gyventojais

Vyriausybė, siekdama įtraukti visuomenę į visiems svarbių sprendimų priėmimo procesą, skelbia viešąsias konsultacijas aktualiais klausimais.

„Žengiame dar vieną žingsnį visuomenės ir valdžios dialoge, imdamiesi konkrečių veiksmų – viešųjų konsultacijų organizavimo. Esu tikras, kad aktualių klausimų iškėlimas viešam svarstymui padės žymiai geriau įsigilinti į daugumai rūpimų problemų esmę ir bendromis pastangomis jas spręsti“, - teigia Ministro pirmininko kancleris Deividas Matulionis.    

Išreikšti savo nuomonę bei pasiūlymus viešosiose konsultacijos kviečiami visi Lietuvos gyventojai, taip pat organizuotos pilietinės visuomenės grupės, socialiniai partneriai, verslo įmonių ir asocijuotų organizacijų atstovai bei įvairių sričių  ekspertai.

Konsultacijų metu gauti visuomenės pasiūlymai ir idėjos bus analizuojamos bei apibendrinamos, o pasibaigus konsultacijoms visą surinktą medžiagą (gautus pasiūlymus, apibendrinimus bei priimtus sprendimus) bus galima rasti Vyriausybės internetinėje svetainėje.

Pirma viešoji konsultacija bus skirta kovai su kontrabanda, kuri smukdo šalies įmonių konkurencingumą, neleidžia surinkti biudžeto lėšų ir neigiamai veikia visų mūsų gerovę.

Kviečiame visus visuomenės narius aktyviai dalyvauti ir teikti savo pasiūlymus, kaip būtų galima mažinti kontrabandos mastus šalyje. Tai galima padaryti Lietuvos Respublikos Vyriausybės internetinėje svetainėje užpildant formą arba elektroniniu paštu.

Viešąsias konsultacijas rasite ČIA.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių